Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Πληγωμένες καρδούλες οι διεθνείς!

Κάπου τον έχω ξαναδεί τον παίκτη που φορούσε κι αυτός τη φανέλλα της εθνικής ομάδας στο ματσάκι με τους Κορεάτες. Λέω για τον ψηλό, με το όνομά Σαμαράς...Γράφει ο Αποδυτηριάκιας! Από την Σκωτία, λέει, τον φέρανε να παίξει. Μόνο που δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανε στο γήπεδο, ποιος ήταν ο ρόλος του, αν βέβαια είχε ρόλο.
Έξυνα το κεφάλι να θυμηθώ που τον έχω ξαναμπανίσει. Και, τελικά, έμεινα με το ερώτημα. Ποιο να είναι το παλληκάρι, γιατί κυκλοφορούσε στο γήπεδο χωρίς λόγο αυτός ο Σαμαράς.
Για τον Μήτρογλου δεν είχα πρόβλημα, αμέσως τον αναγνώρισα, έστω κι αν παρουσιάστηκε αλλαγμένος, σα λατίνος εραστής της μπελ επόκ. Και γαμώ την περιποίηση στο μαλλί. Σκασμένος, όμως, ο πιστολέρο, έτοιμος ήταν να τραβήξει το σιδερικό και να πατήσει τη σκανδάλη αν του έπιανες τη μύτη.
Ακούς εκεί να του πει ο Μαγκάτ ότι “Θες δουλειά εσύ, αγόρι μου...”. Σκασμένος, σου λέω, ο Μήτρογλου, πώς να παίξει μπάλλα με τους κιτρινιάρηδες τους Κορεάτες; Ήταν πάντα εκτός μεγάλης περιοχής, και από τις πέντε φορές που έπιασε μπάλλα τις τρεις τις έδωσε στο πουθενά.
Αν εξαιρέσεις Φετφατζίδη που μπήκε αλλαγή την τελευταία μισή ώρα και ολίγον Δημήτρη Παπαδόπουλο, επίσης στον ίδιο χρόνο, όλοι οι άλλοι βαριόντουσαν να παίξουν. Ίσως από τη στεναχώρια τους, που θα χάσουν τον Φερνάντο Σάντος.
Λάθος του Πορτογάλου να γνωστοποιήσει πριν το μουντιάλ ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Τα παιδιά είναι αισθηματίες. Το πήραν κατάκαρδα, που ο Σάντος τους εγκαταλείπει.

Η ΤΡΟΪΚΑ κόβει τα πριμ των διεθνών, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Ο Παναθηναϊκός έκανε την περασμένη Κυριακή τη νίκη της 20ετίας και δεν είχε παίκτη στην εθνική χθες κόντρα στους σχιστομάτηδες. Παίκτες είχε κατά βάσιν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, οι ομάδες που προέρχονται από γκέλα.
Ο Σάντος τα έβαλε με τους παίκτες του. Έχει δίκαιο. Γιατί, όμως, οι διεθνείς δεν ήθελαν να παίξουν; Αυτό είναι το ζήτημα. Σωστά δεν τους δικαιολόγησε ο Πορτογάλος, όμως σαν προπονητής τους, μάλιστα που τους ξέρει χρόνια πολλά κάποιους απ' αυτούς, ποια εξήγηση δίνει;
Κάτσε, ρε, μεγάλε. Είσαι επαγγελματίας παίκτης. Φοράς φανέλλα εθνικής ομάδος, όχι κάποιας ψησταριάς, μπυραρίας, πιτσαρίας. Πληρώνεσαι κιόλας. Τι χάλια είναι αυτά; Αγγαρεία να τους είχαν βάλει να κάνουν, καψόνι σα να είναι νεοσύλλεκτοι, θα είχαν μεγαλύτερη διάθεση. Τι ήταν αυτό πάλι;
Να επέμβει η τρόικα. Να μειώσει τα πριμ των διεθνών, που προκάλεσαν με την αδιαφορία τους χθες στο ματσάκι με την Νότια Κορέα. Εθνική πρόκληση θα αποτελεί αν οι εκπρόσωποι των δανειστών μας αδιαφορήσουν, δηλαδή δεν απαιτήσουν την περικοπή κάθε οικονονικής παροχής και υπόσχεσης στους διεθνείς εν όψει μουντιάλ.
Δεν στέκομαι στην ήττα 2-0. Ούτε να κολλήσουμε στα τρία δοκάρια της εθνικής. Υποτίθεται ότι κάποιο λόγο είχε ο προπονητής να γίνει το παιχνίδι. Κάτι να δει. Δουλειά κάνουμε. Δεν κοροϊδεύουμε, όπως οι διεθνείς.
Μαχαίρι στα πριμ των διεθνών,λοιπόν. Αναμενόμεν την απόφαση της τρόικα.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: