Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Συγκλονιστική νίκη»

vellios
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής στην Εθνική Νέων, Απόστολος Βέλλιος. Μίλησε για την απίστευτη νίκη που πέτυχε η Εθνική με αντίπαλο την Τουρκία ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του και την μεγάλη του αγάπη που είναι ο Ηρακλής.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πραγματικά δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Με δυο κόκκινες κάρτες και αντίπαλο σαν την Τουρκία, η οποία διαθέτει πραγματικά μια πολύ δυνατή ομάδα. Τα λόγια είναι περιττά. Είναι πολύ σπάνιο, αυτό το πάθος το έχει μόνο η χώρα μας. Για πολλούς παίκτες άμα χάναμε θα ήταν το τέλος από αυτή την εθνική. Το θέλαμε πραγματικά πάρα πολύ και ήταν πραγματικά μεγάλη επιτυχία, συγκλονιστική νίκη. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός, πρώτη φορά έχουμε Sold out και έγινε στην Κατερίνη, έχουμε παίξει σε πάρα πολλά γήπεδα αλλά πρώτη φορά τέτοιος κόσμος. Παρόλο που ο καιρός ήταν χάλια, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και γέμισε στο γήπεδο. Πραγματικά μπράβο στον κόσμο. Πήραμε δυο απίστευτα παιχνίδια εκεί μέσα και ελπίζουμε όλοι και τα επόμενα παιχνίδια να γίνουν εκεί».
Για την συνέχεια της διοργάνωσης : «Έχουμε πλέον δυο δύσκολα παιχνίδια αλλά έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».
Για το μέλλον του: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην Ελλάδα, υπάρχουν προτάσεις, υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Δεν ξέρω αν θα μείνω στην Αγγλία, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Στην Έβερτον δεν είναι αγωνιστικός ο λόγος που είμαι εκτός.
Για τις φήμες που ακούγονται για Ολυμπιακό: «Ακούγονται διάφορα για Ολυμπιακό και ΆΕΚ αλλά το έχω πει πολλές φορές ότι μια είναι η ομάδα για μένα και δεν θα αλλάξει για κανένα λόγο. Θα είμαι για πάντα Ηρακλής. Δεν υπάρχει άλλη η ομάδα, δεν θα παίξω για κανέναν άλλον. Από τα τέσσερα μου είμαι στον Ηρακλή, όλη η οικογένεια μου είναι Ηρακλής. Τον παρακολουθώ και βλέπω και πολλά παιχνίδια, είδα και το τελευταίο με την Κέρκυρα. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και μακάρι να ανέβει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: