Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ντάνστον: «Όταν δεν παίζεις άμυνα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»

Στην κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού απέδωσε την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ντάνστον: «Όταν δεν παίζεις άμυνα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»
Η άμυνα ήταν αυτή που… πρόδωσε τον Ολυμπιακό στο ματς με την Αρμάνι και είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τους Ιταλούς.

Αυτό υποστήριξε ο Μπράιαντ Ντάνστον ερωτώμενος για το τι έφταιξε για τους «ερυθρόλευκους» στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.

«Δεν παίξαμε καθόλου άμυνα. Επιθετικά πήγαμε καλά, αλλά όταν δεν παίζει άμυνα ειδικά μέσα στην έδρα σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, πολλά ντράιβ και χάσαμε πολλά ριμπάουντ», ήταν το σχόλιο του Αμερικανού σέντερ των Πειραιωτών.

Περπέρογλου: «Κάποια μεγάλα σουτ έκριναν το ματς»

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά αμυντικά, η Αρμάνι έβαλε τα μεγάλα σου και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» οδηγήθηκαν στην ήττα, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που καθόρισαν τον αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι. Τα μεγάλα σουτ των Ιταλών «σκότωσαν» τους «ερυθρόλευκους», εξήγησε ο Στράτος Περπέρογλου, τονίζοντας ότι απομένουν πέντε παιχνίδια για τον ίδιο και τους συμπαίκτες τους ώστε να φτάσουν στον στόχο τους, την πρόκριση στους «8».]

«Το πρόβλημα μας σήμερα ήταν στην άμυνα. Στην επίθεση βάλαμε 86 πόντους αλλά όταν δέχεσαι 88 δεν μπορείς να κερδίσεις στην έδρα σου. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα πολύ μεγάλο σερί. Βρεθήκαμε από το +13 στο -10, βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι αλλά στο τέλος κάποιες λεπτομέρειες, κάποια μεγάλα σουτ από την Αρμάνι έκριναν το ματς», είπε ο διεθνής φόργουορντ και απάντησε σχετικά με το αν οι «ερυθρόλευκοι» στερήθηκαν ενέργειας:

«Δεν νομίζω ότι ήταν τέτοιο θέμα. Όλοι όσοι έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά χάσαμε στο τέλος. Όλες οι ομάδες σε αυτό το στάδιο της Euroleague έχουν πιο μικρό ροτέισον».

Όσο για τη συνέχεια; «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε δεύτεροι, τρίτοι ή τέταρτοι. Στόχος είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ. Μακάρι να είμαστε όλοι υγιείς γιατί είχαμε κάποια προβλήματα με την απουσία του Σπανούλη και ένα πρόβλημα του Πρίντεζη. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: