Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Καρέλης στο Metropolis: «Δώσαμε και την ψυχή μας»

O σκόρερ του πρώτου τέρματος της εθνικής ελπίδων στο χθεσινό ματς με αντίπαλο την Τουρκία (επική ανατροπή με εννιά παίκτες!) και επιθετικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την πολύ μεγάλη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αρχικά τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, δώσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Ξεκίνησε ο αγώνας με δύο αποβολές σε σύντομο χρονικό διάστημα για μας, αλλά με την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και τη θέληση που είχαμε καταφέραμε την ανατροπή. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πνεύμα νικητή και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο και καταφέραμε να νικήσουμε».

Για το κίνητρο που δίνουν στα παιδιά της ελπίδων οι επιτυχίες της εθνικής:

«Είναι μεγάλο κίνητρο η εθνική ανδρών, η ελπίδων είναι ένα βήμα για μας και μέσα από τα παιχνίδια και τις καλές εμφανίσεις θέλουμε να φτάσουμε στο επόμενο σκαλί. Τα παιδιά που παίζουμε πρωταγωνιστούμε στους συλλόγους μας, προσπαθούμε να δείξουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τέλος, για την πολύ καλή σεζόν που κάνει με τον Παναθηναϊκό μετά την περσινή εμπειρία στη ρωσική Άμκαρ, σημείωσε:

«Έζησα δύσκολες ποδοσφαιρικές συνθήκες πέρυσι στη Ρωσία και ωρίμασα περισσότερο. Είδα πώς είναι να φεύγει ένας 20χρονος στο εξωτερικό και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Έκανα και προπόνηση με -22 βαθμούς στο κρύο…». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: