Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Στο τέλος το ταμείο»


Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Λάζαρος Παπαδόπουλος. Μίλησε για την κατάσταση στους “Κίτρινους” ανέφερε πως υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες και τόνισε πως το παρελθόν δεν αλλάζει και πρέπει να καταφέρει η ομάδα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για να σωθεί!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος:
Για το τι μπορεί να προσφέρει μέσω της ΚΜΑ:“Μακάρι να είμαστε ένα διοικητικό συμβούλιο με μικρή διάρκεια, με την έννοια πως θα βρεθεί ένας επενδυτής για να αναλάβει τα πάντα. Διαφορετικά η κοινωνία μπορεί να προσφέρει πολλά. Από εκεί και πέρα το μυαλό μας είναι στο χθεσινό ματς όπου όλοι οι Αρειανοί πρέπει να κοιτάνε για να γίνει διπλό. Μετά πρέπει να γίνει μια νέα κατάθεση ψυχής στο Χαριλάου για να ανατραπεί η κατάσταση. Αν κερδίσει τα δύο παιχνίδια αυτά θα σωθεί η ομάδα. Είμαι πάντα αισιόδοξος και τώρα είναι στο χέρι των παικτών”.
Για τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν:“Λάθη γίνανε όμως αυτά δεν αλλάζουν. Πρέπει η ψυχή μας να είναι τώρα σε αυτά τα δύο ματς γιατί ότι έγινε δεν αλλάζει”.
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:“Αν χάσει ο Άρης σφίγγει η θηλιά στον λαιμό του. Το επόμενο παιχνίδι στο Βικελίδης είναι ειδικό και ανεξάρτητα με την βαθμολογία έχει ιδιαιτερότητες. Όσο μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Επιπλέον, όταν μια ομάδα έρχεται με ένα μεγάλο αποτέλεσμα μπορεί να χαλαρώσει. Στον Άρη θεωρώ πως του πάει πιο πολύ να κλέβει αποτελέσματα από το να παίζει παιχνίδι κατοχής”.
Για τις ευθύνες του Ηλιάδη:“Αυτή την στιγμή δεν είναι χρήσιμο να βάλουμε μια ζυγαριά και να ζυγίσουμε ποιος φταίει παραπάνω. Φταίνε και οι δύο πρόεδροι και αυτό όλοι το πιστεύουν. Τώρα όμως πρέπει να είναι όλοι οι Αρειανοί μαζί”.
Για τον ρόλο της ΚΜΑ:“Ο ρόλος της ΚΜΑ πρέπει να είναι ελεγκτικός ρόλος. Από εκεί και πέρα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα, με τον πρόεδρο που έχει τώρα και μετά θα κάτσουμε κάτω να δούμε τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Μετά το πρωτάθλημα έρχεται το ταμείο. Τότε θα είναι χρήσιμο να μάθουμε από τα λάθη μας”.
Για την απόφαση της ΚΜΑ να μην παραστεί στο δικαστήριο:“Αυτή η απόφαση έχει να κάνει με το ότι ο αντικειμενικός σκοπός είναι το αγωνιστικό. Είμαστε που είμαστε τακτικοί στα δικαστήρια δεν θέλουμε να γίνουμε και γραφικοί”.
Για το αν μπορεί να σωθεί ο Άρης:“Πέρυσι η ομάδα ήταν ξεγραμμένη αλλά σώθηκε. Είχε βέβαια καλύτερη βαθμολογία αλλά ελπίζουμε και πάλι να σωθούμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: