Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο»

Παρουσία των Βρύζα και Τσιστιακόφ έγινε η παρουσίαση του Γιώργου Γεωργιάδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ. «Ο καθένας από εσάς να δίνει το καλύτερό του εαυτό για να αλλάξει η εικόνα», το μήνυμά τους.

«Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο»
Με την επιστροφή όλων των διεθνών, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας και ο Στρατηγικός Σύμβουλος Γκέρμαν Τσιστιακόφ παρουσίασαν στην ομάδα τον νέο προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη, ευχόμενοι καλή επιτυχία στο έργο του.

Οι δύο άνδρες εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητες των παικτών και εμφανίστηκαν βέβαιοι πως η εικόνα των τελευταίων εβδομάδων θα αλλάξει προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Όλοι οι στόχοι βρίσκονται στο τραπέζι και μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα στα ματς που απομένουν. Είναι απαραίτητο ο καθένας από εσάς να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να αλλάξουμε την κακή εικόνα των τελευταίων εβδομάδων. Έχετε όλοι σας την ποιότητα να τα καταφέρετε, αρκεί να βγάλει ο καθένας από σας την προσωπικότητα και τη νοοτροπία νικητή. Όλοι μας υπηρετούμε τον ΠΑΟΚ και έχουμε τη δυνατότητα να χαρούμε με τις επιτυχίες που μπορείτε να φέρετε στο Σύλλογο. Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο», το μήνυμα των δύο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, όσοι διεθνείς αγωνίστηκαν μεγάλο διάστημα με τις εθνικές τους ομάδες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Οι Κίτσιου και Τζαβέλλας συμμετείχαν στην προπόνηση του υπόλοιπου γκρουπ, που -μετά το ζέσταμα – ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης μέσω ασκήσεων με μπάλα και τουρνουά τριών ομάδων στο μισό γήπεδο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποκατάστασης.

Ο Λίνο ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μάρτενς και ο Μαντούρο (προληπτικά λόγω επιβάρυνσης στον προσαγωγό) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 15:30 στην Τούμπα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: