Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Μπορεί να σωθεί ο Άρης»

mat8aiou
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου.
Μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα και τόνισε πως πρέπει να υπάρξει ολική συσπείρωση και να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί ανεξαρτήτως διοικήσεως και προηγούμενων διαφορών.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ομάδα θα διεκδικήσει τουλάχιστον το 50-50 από την διαιτησία και πως ακόμα και τώρα, υπάρχει η δυνατότητα να σωθεί η ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νικήτας Ματθαίου:
Για την επιστροφή του στον Άρη:
“Φυσικά και επιστρέφω. Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε πρέπει να συστρατευτεί όποιος μπορεί ανεξαρτήτου προέδρου και διοίκησης. Έχουμε αυτή την ομάδα, αυτόν τον προπονητή και αυτόν το πρόεδρο. Έχουμε μια αναξιοποίητη δύναμη, τον κόσμο μας και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να σωθεί η ομάδα”.
Για τις παρεμβάσεις που είχε κάνει όταν ο Άρης βρισκόταν στην Β΄εθνική:
“Έγινε μια κίνηση τότε που έπρεπε να γίνει. Εκεί που πήγα ζήτησα το δίκαιο και υπήρξε. Φέτος πήγαμε άσχημα στο πρωτάθλημα αλλά μην ξεχνάμε και τι σφαγές έχουν γίνει φέτος. Από τον Άρη έχουν στερήσει 10 βαθμούς που αν τους είχε τώρα, ίσως να μην κινδύνευε”.
Για το αν θα είναι μέσα στην διοίκηση:
“Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι μέσα στην διοίκηση η εξωδιοικητικός. Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθήσω την ομάδα. Όλοι πρέπει να βάλουμε ότι δύναμη έχουμε και να σκεφτόμαστε έτσι. Η ομάδα είναι τελευταία και είναι λογικό να υπάρχει αρκετή γκρίνια. Αν το γήπεδο όμως έβραζε σε κάθε παιχνίδι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν αδικώ τον κόσμο. Η εικόνα της ομάδα απογοήτευσε τον κόσμο που δεν ήθελε να πάει στο γήπεδο και να στεναχωρηθεί. Ο Άρης μπορεί να σωθεί. Πρέπει τα παιδιά να καταλάβουν πως η παραμονή περνά από τα πόδια τους. Πρέπει να μην υπάρχει γκρίνια και θα γίνουν οι προσπάθειες για το καλύτερο”.
Για τον ρόλο που θα αναλάβει:
“Ο ρόλος μου θα είναι οπουδήποτε χρειαστεί και οπουδήποτε θεωρηθεί πρέπον να είμαι με την παρουσία μου και να βοηθήσω σε κάτι. Η κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη. Υπάρχει περιθώριο και υπάρχουν και ελπίδες. Έχουμε την δυνατότητα να φτάσουμε τους 30 βαθμούς. Εμείς θα ζητήσουμε τουλάχιστον το 50-50. Ο Άρης σφαγιάστηκε! Υπήρχαν άσχημες συμπεριφορές απέναντι στην ομάδα αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε Αρειανοί, αγαπάμε και θα βοηθήσουμε την ομάδα”.
Για το αν θα παραβρεθεί στο Παναθηναϊκός – Άρης:
“Είναι θέμα προσωπικών υποχρεώσεων το αν θα καταφέρω να παραβρεθώ. Θα είναι σίγουρα ο πρόεδρος και κάποια άλλα μέλη της διοίκησης. Το θέμα είναι να παίξει η ομάδα καλά”.
Για τις κινήσεις που έγιναν μετά το δικαστήριο:
“Μετά το δικαστήριο κάναμε κατευθείαν την δουλειά μας. Μετά το δικαστήριο όποια και να ήταν η απόφαση έπρεπε να την σεβαστούμε”.
Για την συσπείρωση που πρέπει να υπάρξει:
Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος προσπαθεί να δημιουργήσει διχόνοια δεν θέλει το καλό της ομάδας. Εγώ είχα αποφασίσει να στηρίξω όποια διοίκηση προέκυπτε. Η συσπείρωση είναι απαραίτητη και μετά θα κάνουμε ταμείο. Όποιος σπείρει διχόνοια καλύτερα να μην μιλάει και να μην δει το ματς ή να το δει από το σπίτι του. Όποιος κάνει δηλώσεις κατά παικτών και προπονητών απλά κάνει κακό. Μείνανε ελάχιστες αγωνιστικές. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, όχι τον Σκόρδα η κάποιον άλλον. Πρέπει να είμαστε μαζί μια γροθιά. Ο Άρης πρέπει να δείξει την δύναμη του και να τα καταφέρει όπως έκανε πέρυσι.Ακόμα και αυτό που διεκδικούσε την προεδρία από τον Σκόρδα μέχρι χθες πρέπει να πάει σήμερα και να του πει είμαι δίπλα σου αν όπου με χρειαστείς. Αυτό θα πει συσπείρωση”.
Για τα λάθη που έγιναν:
“Ο Άρης ξεκίνησε μια χρονιά όπου αποδυναμώθηκε το ρόστερ, ένας άνθρωπος έταξε χορηγίες που δεν ήρθαν ποτέ και όλοι οι άλλοι τον είδαν αδύναμο και έκαναν κάποιες συμμαχίες. Γίναμε λάθη διοικητικά, στην επιλογή προπονητή και στο ρόστερ. Όταν σε βλέπουν αδύναμο τους είναι εύκολο να σε ρίξουν κλωτσιά και να σε ρίξουν πιο κάτω. Το είδαν αδύναμο και να μην έχει συμμαχίες. Δεν αντέδρασε σωστά από τις πρώτες άδικες αποφάσεις και συμπεριφορές αυτών που διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν μοιραίο να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: