Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Κοροϊδία Σάντος με ΠΑΟΚ-ανύπαρκτος ο Μήτρογλου!!

Απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος στον sportdog για Εθνική! Ποιος έχει γίνει σαν τον Ροδόλφο Βαλεντίνο; "Για αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει υπέρβαση και να χτυπήσει τον Ολυμπιακό"! Η Εθνική έδειξε τα προβλήματα που έχει. Δεν βλεπόταν. Μία ομάδα με μεγάλες ηλικίες και βαριά, με κιλά. Όταν βλέπεις στα χαφ Κατσουράνη, Τζιόλη, Καραγκούνη… Και μπροστά άλλο βαρύ κορμί τον Σαμαρά και τον Μήτρογλου ο οποίος έχει γίνει αγνώριστος. Τι έχει πάθει, πώς έχει γίνει έτσι. Ανύπαρκτος. Βαρύς, έχει κάνει και ένα κεφάλι σαν τον… Ροδόλφο Βαλεντίνο, καμία σχέση με εκείνον τον Μήτρογλου που ήταν φόβητρο.

Δύο σκάλες πιο γρήγοροι και πιο τεχνίτες οι Κορεάτες. Πιο γρήγοροι στα 5 και στα 10 μέτρα, αθλητές. Άσε που ενώ ήταν κοντοί, έπαιρναν και τις κεφαλιές από τους δικούς μας.

Μέχρι και τον Τοροσίδη είδα να έχει βαρύνει, μεγαλώνει και αυτός…

Τα δύο σέντερ μπακ, ο Αβραάμ με τον Μανωλά, πάλι είχαν κακή συνεννόηση, ο Αβραάμ έχει μείνει πίσω… Δεν ξέρουν και ιδιαίτερη μπάλα- για να το πω κομψά- δυσκολεύονται να κατεβάσουν τη μπάλα.

Για τον Σάντος θέλω να πω κάτι: Δεν πρέπει να κοροϊδεύει τον κόσμο! Δεν μπορείς να λες ότι δεν έχεις συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο… Έβγα και πες κύριε ότι δεν ανανέωσες με την Εθνική γι’ αυτό το λόγο. Δηλαδή σύμπτωση είναι όλα; Εσύ ρίχνεις πόρτα στην Εθνική. Ο ΠΑΟΚ απολύει τον Στέφενς. Οι κολλητοί σου είναι στον ΠΑΟΚ, η «κλίκα» σου, παίκτες και παράγοντες. Ο ΠΑΟΚ δίνει την ομάδα σε προπονητή ανύπαρκτο που απέτυχε παταγωδώς πέρσι όταν την είχε αναλάβει πάλι, τον Γ.Χ. Γεωργιάδη. Τα ΜΜΕ βοούν ότι θα είσαι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ. Και μας λες ότι δεν υπάρχει θέμα;

Για εμένα θα στοιχίσει στην Εθνική αυτή η ιστορία με τον Σάντος και τον ΠΑΟΚ. Θα χαθεί η πειθαρχία στην Εθνική, οι παίκτες θα τον βλέπουν σαν περαστικό τον Σάντος, και θα αρχίσουν οι κακές σκέψεις, τα παράπονα, ότι λειτουργεί πλέον επηρεασμένος από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια. Εγώ αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ και μου έριχνε τέτοια πόρτα ο προπονητής, θα τον έδιωχνα επί τόπου και θα πήγαινα με άλλον προπονητή στην προετοιμασία της ομάδας για το Μουντιάλ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν πιστεύω ότι θα φτιάξει ο Σάντος τον ΠΑΟΚ. Είναι στρωτός προπονητής, έχει λογική στο παιχνίδι του, είναι συντηρητικός προπονητής, όμως δεν πιστεύω ότι θα κάνει τον ΠΑΟΚ να χτυπάει τον Ολυμπιακό. Έχει το δικό του «κύκλωμα» εκεί, τον Βρύζα, τον Κατσουράνη, τους Νίνηδες, δεν κάνεις την υπέρβαση ως ΠΑΟΚ έτσι.

Ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό πρέπει να φέρει παικταράδες. Θέλει σεντερμπακάρα, θέλει 2 χαφάρες, τι Μαντούρους και Μάρτενς μου έλεγαν, θέλει εξτρέμ, θέλει σεντερφοράρα, χρειάζεται γρήγορους παίκτες, γκολτζήδες, να ξεσηκώσουν την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές αδυναμίες. Δεν εξετάζω τι θα κάνει με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα τώρα, δεν έχει σημασία ένα ματς. Ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει πρωτάθλημα και να αντέξει μαραθώνιο θέλει σοβαρή ενίσχυση με παικταράδες.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: