Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Καταλληλότερος ο Κάκος»

No 760502
Ο πρώην διαιτητής Αλέκος Ναζίρης μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον ορισμό του Κάκου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Αναφέρθηκε επίσης στον ορισμό του Θάνου στο Παναθηναϊκός-Άρης.
Για τον ορισμό του Τάσου Κάκου στον ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Η πιο σωστή λύση για όλο τον κόσμο. Ο Κάκος το έχω πει κατ’ επανάληψη ότι είναι ο καλύτερος διαιτητής, όταν θέλει να παίξει. Παίζει μόνο για την πάρτη του και έχει δεν ακούει κανέναν. Είναι άριστος γνώστης του κανονισμού, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φανταστείτε ότι έχει δικό του προσωπικό γυμναστή. Είναι λογικά η τελευταία του χρονιά και του χρόνου θα είναι και πρόεδρος στην επιτροπή διαιτησίας.
Ναζίρης
Θεωρώ ότι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα το δούνε με καλό μάτι. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα κάνει μια πολύ καλή διαιτησία και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Ο Κάκος θεωρώ ότι θα παίξει και λίγο έδρα, 100%. Κάποια αμφισβητούμενα δηλαδή θα τα δίνει υπέρ του ΠΑΟΚ. Πιστεύω πάντως ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χτυπήσει το παιχνίδι, έχω κάποιες πληροφορίες που λένε ότι δεν θα κατέβει με την βασική ομάδα. Θα μου πεις και η δεύτερη ομάδα είναι επίσης πολύ δυνατή».
Για τον Θάνο και το Παναθηναϊκός-Άρης: «Εδώ παίζει μια ομάδα που τώρα ξεκινάει να ανασταίνεται και μια ομάδα που είναι μισοτελειωμένη. Ο Θάνος είναι καλός διαιτητής και θα τα πάει πολύ καλά. Το σκορ πιστεύω θα είναι καθαρό, όποιος και να κερδίσει θα είναι πεντακάθαρο. Οι δυο ομάδες θα παίξουν ανοιχτά και επιθετικό ποδόσφαιρο».
Για την διαιτησία γενικότερα: «Η διαιτησία δεν τα πάει καθόλου καλά φέτος. Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε χθες(5/3)στον τελικό ΕΠΣΜ. Ο Ζαχαριάδης ήταν εκπληκτικός, γιατί δεν το αναφέρει κανένας δεν μπορώ να καταλάβω. Ο Ζαχαριάδης είναι διαιτητής Α εθνικής και ήταν πραγματικά αλάνθαστος».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: