Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Κατεργιαννάκης στο Metropolis: «Μαθημένος στα βαριά φορτία ο Γεωργιάδης»

O διεθνής παλαίμαχος τερματοφύλακας, μεταξύ άλλων του Άρη και του Ολυμπιακού, Φάνης Κατεργιαννάκης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την εθνική ομάδα, το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους Πειραιώτες, τη θητεία του Γεωργιάδη στο «τιμόνι» του «Δικεφάλου», αλλά και τον Άρη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην εθνική και την επιλογή για την τριάδα των τερματοφυλάκων:

«Υπάρχουν περίπου τρεις μήνες για να στρώσει η ομάδα και να δείξει τον καλό της εαυτό στα δύσκολα. Όσο για τους τερματοφύλακες, μου βάζετε δύσκολα, έχει δρόμο ακόμη. Ο Γλύκος έχει σταθερή πορεία, δικαίως είναι ο Τζόρβας και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας, υπάρχει δρόμος ακόμη με τα πλέι-οφ για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Είναι αδικία ίσως αν δεν πάει ο Καρνέζης, που βοήθησε πολύ για να πάει στο Μουντιάλ η ομάδα. Ο Σάντος βέβαια είναι αυτός που αποφασίζει. Έχει κάνει πολύ υπομονή ο Γλύκος. Το κλειδί για όλες τις πόρτες είναι η υπομονή».

Για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα:

«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλη διαφορά, αλλά όπως και να έχει είναι... Τούμπα. Θα περάσει δύσκολά από εκεί. Δεν είχε κίνητρο στα τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ και επαναπαύτηκε στη δεύτερη θέση. Βλέπουμε όμως ότι ο Ατρόμητος είναι επικίνδυνος, διότι κάνει πολύ καλή πορεία».

Για το πώς ο Ολυμπιακός από τη νίκη επί της Μάντσεστερ έφτασε στη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό:

«Από τη μία είναι η έπαρση, αλλά και η κούραση. Ο κ. Μίτσελ θα μπορούσε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει αξιόλογη δουλειά στον Παναθηναϊκό με τα πιτσιρίκια».

Για την παρουσία του φίλου του, Γιώργου Γεωργιάδη στο «τιμόνι» του ΠΑΟΚ:

«Είναι μαθημένος από τα βαριά φορτία και πέρυσι ο Γιώργος έβγαλε τα πλέι-οφ, να του ευχηθώ καλή επιτυχία είναι στρατιώτης του ΠΑΟΚ, ξέρει την ψυχολογία και νομίζω ότι θα βγει κάτι καλό από το Γιώργο. Η αλλαγή κόουτς επηρεάζει θετικά, είναι κοντά στην ηλικία με τα παιδιά ο Γιώργος, ξέρει τι χρειάζονται. Ξέρει καλά την ομάδα.
Τέλος, για την κατάσταση στον Άρη, ο Φάνης Κατεργιαννάκης σημείωσε:

«Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη. Πέρυσι σώθηκε από θαύμα, φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολα. Τα παιδιά πρέπει να προσεχθούν, υπάρχουν ταλέντα και αν υπήρχε ένας καλός κορμός θα μιλούσαμε για μια πολύ καλή ομάδα. Ένα από τα παιδιά αυτά είναι και ο Διούδης. Πρέπει να λυθεί όμνως και το διοικητικό». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: