Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Απαραίτητη η παρουσία όλων των Ηρακλειδέων»

iraklislogo4
Για την καινούρια ημέρα του Ηρακλή, μίλησε η επίσημη ΠΑΕ μέσα από ανακοίνωση, που καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Οι επιτελείς της Κίνησης «Ημίθεος Συμμετοχών»  θέλουν τον κόσμο της ομάδας δίπλα τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ βρίσκονται, πλέον, στα Γραφεία της Μίκρας τα μέλη της Επιτροπής, αλλά και της ευρύτερης ομάδας υποστήριξης της ΠΑΕ και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Επιχειρείται εντατική δουλειά, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος σε όλους τους τομείς λειτουργίας, δράσης, αλλά και υποχρεώσεων της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο για την αγωνιστική διαδρομή της ομάδας.
Η συνεργασία με τα στελέχη της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας, για όλα τα ανοικτά θέματα, οι επαφές και οι συσκέψεις αποτελούν υπόθεση καθημερινότητας, προδίδοντας ότι, από εδώ και πέρα, στην Μίκρα επικρατεί μεγάλη κινητικότητα, με στόχο να αντιληφθούν άπαντες στον ποδοσφαιρικό «Ημίθεο» ότι τα δεδομένα άλλαξαν προς το θετικό και ότι υπάρχει η απαραίτητη στήριξη στην προσπάθεια για επιτυχία. Οι επιτελείς της Κίνησης «Ημίθεος Συμμετοχών» εξακολουθούν – παράλληλα  - να «τρέχουν» κι όλα τα γραφειοκρατικά θέματα, που αφορούν στη σύσταση και λειτουργία της, ως υποστηρικτικού οργάνου της ΠΑΕ, ενώ δίνουν μέγιστο αγώνα για τη συγκέντρωση των οικονομικών εφοδίων, που θα διασφαλίσουν το να «βγει» η χρονιά χωρίς προβλήματα στο συγκεκριμένο τομέα.
Βεβαίως, επιμένουν να υπογραμμίζουν ότι για τη θετική έκβαση του οικονομικού σκέλους υποστήριξης της ΠΑΕ καταλυτική θα είναι η συμβολή όλων των Ηρακλειδέων, της μεγάλης μάζας του ανώνυμου «γαλάζιου» κόσμου, με το να βρεθούν κοντά και να ενισχύσουν με αγορά εισιτηρίων και παρουσία στο γήπεδο την όλη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: