Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μπράμος: «Με ενέργεια και συγκέντρωση…»

Ενέργεια, συγκέντρωση στην αμυντική τακτική και καλός ρυθμός στην επίθεση, θα είναι τα κλειδιά για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμος.

Μπράμος: «Με ενέργεια και συγκέντρωση…»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / Δημόσια Τηλεόραση» τη Λαμποράλ Κούτσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι «must win» για την πορεία του στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Μάικ Μπράμος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ στο youtube και ανέλυσε τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι «πράσινοι», προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Πρέπει να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να έχουμε καλό ρυθμό στην επίθεση. Αυτά θεωρώ ότι είναι τα τρία στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε για να κερδίσουμε. Κάθε ομάδα στο Top 16 είναι δυνατή. Η Λαμποράλ έχει καλούς παίκτες και αν δεν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, μπορούν να μας κερδίσουν. Οι φίλαθλοι είναι πάντα δίπλα μας και μας συμπαραστέκονται. Περιμένουμε και πάλι να γεμίσουν το γήπεδο» δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: