Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Αγιασμό και γρήγορα!!

«Ντου από Παντού» για όσα συμβαίνουν στην επίθεση του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Ποιος έμεινε ρε παιδιά να παίξει μετά τον νέο τραυματισμό; Βγαίνει σήμερα η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για την προπόνηση. Και διαβάζεις ότι «στα ιατρικά, θεραπεία και ατομικό έκανε ο Μαρκάνο, όπως και ο Σαβιόλα. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και επέστρεψαν στο Ρέντη έκαναν αποθεραπεία. Με ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού του ποδιού αποχώρησε ο Σέποβιτς και προφυλάχθηκε».
Καλού – κακού
Με λίγα λόγια, είχε ενοχλήσεις και ο Σέποβιτς. Και είναι να αναρωτιέσαι τι ατυχία έχει πλακώσει το τελευταίο διάστημα με την επίθεση του Ολυμπιακού; Δεν κάνουν καλού – κακού έναν αγιασμό, όπως συνηθίζεται στις ομάδες όταν συμβαίνουν μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών; Εδώ μιλάμε για καθαρή ατυχία, δηλαδή, όπως ήδη ανέφερα.
Λόγω τραυματισμού
Ο Σαβιόλα όπως διαβάζουμε και όπως είναι γνωστό κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Λόγω τραυματισμού, άλλωστε, έχασε τα ματς με Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκό. Άρα, μια σημαντική απουσία για τον Μίτσελ στα τελευταία ματς.
Κατ’ ευχήν
Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έγινε ξαφνικά το σκηνικό με τον Ολαϊτάν που έκοψε την ανάσα σε όλη την Ελλάδα. Το παλικάρι είναι καλά, ευτυχώς, οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί κι όλα δείχνουν ότι λαμβάνει σύντομα τέλος αυτή η περιπέτεια υγείας που είχε. Βγαίνει οσονούπω από το νοσοκομείο. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν.
Δεν είναι σε φουλ φόρμα
Ο Βαλντές ξεκίνησε να παίζει ξανά, μετά από ένα προβληματάκι που είχε, όμως ακόμα δεν είναι σε φουλ φόρμα. Κάτι που φάνηκε και στο ντέρμπι, όπου αγωνίστηκε αρκετό διάστημα.
Στο πέλμα
Και ο Σέποβιτς έχει κάτι ενοχλήσεις σήμερα στο πέλμα. Προφυλάχθηκε, πάντως.
Όλα μαζεμένα
Είναι, λοιπόν, όπως συμβαίνει και στην ζωή. Καμία φορά, δηλαδή, να πέφτουν όλα μαζεμένα. Εκεί, λοιπόν, που τόσο καιρό και ειδικά στον α’ γύρο ο Ολυμπιακός είχε περίσσευμα από επιθετικούς και γινόταν μάχη ποιος θα αγωνιστεί κάθε φορά, τώρα πλέον έχουν σφίξει τα πράγματα για τον Μίτσελ στο συγκεκριμένο τάιμινγκ. Κι ενώ ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.
Λύσεις
Βέβαια, ο Βαλντές ανεβάζει σιγά – σιγά στροφές, ο Σέποβιτς δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, ενώ επιστρέφει όπου να’ ναι και ο Σαβιόλα. Εμείς, όμως, λέμε για το σήμερα. Για το τώρα. Σύντομα, δηλαδή, θα έχει πάλι αρκετές λύσεις ο Ισπανός για να κάνει τις επιλογές του.
Ποντάρει και σ’ αυτόν
Από εκεί και πέρα, πάντως, ο Μίτσελ έχει δείξει ότι ποντάρει και στον Κάμπελ αν υπάρξει ανάγκη και χρειαστεί μια ακόμα λύση για σέντερ φορ. Ίδωμεν.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: