Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ο επόμενος που έρχεται στην ΑΕΚ είναι ο...!!

Η ΑΕΚ δεν σταματάει ούτε στην απόκτηση του Ντούνη, που είναι η ένατη μεταγραφή. Άμεσα θα ανακοινωθεί και ο 10ος! Διαβάστε στο θέμα του sportdog ποιος είναι!
Σε μεταγραφικό... οργασμό βρίσκονται στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, καθώς σχεδόν κάθε βδομάδα, κλείνουν και έναν ποδοσφαιριστή για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Του χρόνου η Ένωση θα αγωνίζεται στην Football League, κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα θα είναι σίγουρα πιο δύσκολα από φέτος.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φτιάξουν μία δυνατή ομάδα, η οποία θα ανέβει εύκολα και χωρίς... αμφισβήτηση, ενώ στόχος είναι να «μείνει» και ένας κορμός για την Σούπερ Λιγκ!
Για αυτό και η ΑΕΚ «χτυπάει» ενόψει της νέας περιόδου ποδοσφαιριστές... ταλεντάκια από την ελληνική αγορά. Τελευταία της κίνηση, ήταν η σημερινή με την απόκτηση του Ντούνη από τον Πανιώνιο, ο οποίος αποτελεί τη μεταγραφή Νο9!
Προηγήθηκαν οι Μάνταλος, Φαγε, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ζόριτς, Ανέστης και Αραβίδης. Στην Ένωση όμως δεν μένουν εκεί. Σύντομα θα ακολουθήσει και η...Νο 10 μεταγραφή της.
Ουσιαστικά βέβαια θα πρόκειται για...επιστροφή, καθώς όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», η αποχώρηση του Γιάννη Κοντοέ από τον Αστέρα Τρίπολης και η... άφιξή του στα Σπάτα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: