Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Συγκινητική η προσπάθεια»

galatsopoulos-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Μίλησε για την πορεία της προπώλησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την προσπάθεια πώλησης 5.000 εισιτηρίων: «Σίγουρα είναι μεγάλος και δύσκολος αγώνας, αλλά είναι και συγκινητική η προσπάθεια που γίνεται. Έχω εκπλαγεί από κινήσεις που έχουν γίνει και από το εξωτερικό, αλλά και στην Ελευσίνα που κάποιοι φίλαθλοι έδωσαν λεφτά από την τσέπη τους για να ενισχύσουν την ομάδα».
Ενώ πρόσθεσε: «Το εισιτήριο κάνει 10 ευρώ και πιστεύω να έχουμε ξεπεράσει τα 800 εισιτήρια από την προπώληση. Χρειάζεται σεβασμό η προσπάθεια της ομάδας και πιστεύω αύριο να γεμίσουν το παλατάκι. Από τη μία κάναμε αυτό που κάναμε με τη συνέντευξη τύπου για να αναδείξουμε το θέμα, αλλά κάνουμε και άλλες κινήσεις γιατί με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα».
Για το αν έχει βρεθεί ο δράστης που πέταξε την κροτίδα στο παιχνίδι με τον Άρη: «Από ότι γνωρίζω έχει εντοπιστεί και έχει γίνει μια διαδικασία ώστε να τιμωρηθεί…».
Συνέχισε λέγοντας: «Ο δύσκολος δρόμος είναι της εξυγίανσης και ταυτόχρονα κάνουμε και αγωνιστική προσπάθεια, με την ομάδα να έχει δικαιώσει με τα αποτελέσματά της. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα και στο αγωνιστικό κομμάτι και στο θέμα της λειτουργίας της εταιρίας. Λέμε μόνο την αλήθεια και τι μπορούμε να κάνουμε. Ότι λέμε το πράττουμε. Αξίζουμε σεβασμό από τον κόσμο του ΠΑΟΚ».
Για την καθυστέρηση στην εξαργύρωση της χορηγίας του κ. Κοντομηνά: «Ο κ. Κοντομηνάς είναι χορηγός του ΠΑΟΚ και υπάρχει μια εκκρεμότητα με την δεύτερη σύμβαση της χορηγίας. Είναι σεβαστό το πρόβλημά του και είμαστε δίπλα του. Η στήριξή του τα τελευταία 2 χρόνια είναι πολύτιμη. Δεν θέλω να μπω στη σκέψη ότι εν θα προχωρήσει η χορηγία του κ. Κονομηνά. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά».
Για τον αγωνιστικό στόχο: «Πρωταρχικός στόχος είναι η τετράδα και στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».
Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να σεβαστεί την προσπάθεια και να την στηρίξει σε φίλαθλο κλίμα και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον αγωνιστικό στόχο. Ελπίζω να βρούμε τις λύσεις να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Ο σύλλογος παλαιμάχων πήρε 100 εισιτήρια για να βοηθήσει και ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο και αγοράζει ακόμα και 5 και 10 εισιτήρια. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να μας στηρίξει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: