Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Φουρλίγκας στο Metropolis: «Που κρύβονται οι επώνυμοι Αρειανοί;»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Βασίλης Φουρλίγκας και δήλωσε ότι κανείς επιφανής Αρειανός δεν βάζει πλάτη για το καλό της ομάδας, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αφήνεται έρμαιο στα χέρια του Σκόρδα.

Για το εξώδικο για την αίτηση ανάκλησης της διοίκησης Σκόρδα:

«Και σήμερα να τρέχαμε το εξώδικο θα εκδικαζόταν από την Τρίτη, οπότε αποφασίσαμε να το καταθέσουμε την Τρίτη, για να τελειώνει το θέμα εκεί. Κατόπιν απαίτησης των μελών της ΚΜΑ πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση. Ο Σκόρδας θα έπρεπε να ήταν εκεί για να απαντήσει σε κάποιοι ερωτήματα. Αν απαντούσε πειστικά θα μπορούσε να αποσυρθεί η πρόταση μομφής. Μάλιστα, ο Σκόρδας έγινε πρόεδρος χωρίς να εκλεγεί».

Για τη δήλωση Σκόρδα να σταματήσουν να μιλάνε οι οργανωμένοι και όλοι όσοι είναι εναντίον του:

«Κανένας οργανωμένος και κανένας μέλος του Super 3 δεν ευθύνεται για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη. Η ομάδα οδεύει προς την καταστροφή. Αν εισακουγόταν η πρόταση του Σκόρδα από τον προπονητή, να αποχωρήσει η ομάδα από τον αγώνα με τον Πλατανία, τώρα θα είχαμε πέσει οριστικά».

Για τις κατηγορίες του Σκόρδα προς την ΜΚΑ:

«Σε αυτό το επίπεδο δεν πρόκειται να πέσουμε. Δίνουμε έναν κρίσιμο αγώνα αύριο και εμείς ακόμα ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα. Όλο αυτό κάνει κακό στην εικόνα της ομάδας και αυτό έχει αντίκτυπο και στο αγωνιστικό. Ο Σκόρδας κατέβηκε στις εκλογές απέναντι από τον Ηλιάδη, που έλειπε 20 χρόνια από την Ελλάδα και τις έχασε. Και τον Ζαγοράκη να είχε αντίπαλο πάλι θα έχανε».

Γιατί βγαίνουν τώρα μπροστά και αν πιστεύει ότι ο Άρης έχει ακόμα ελπίδες:

«Σαφώς και έχει ελπίδες η ομάδα και θα τις εξαντλήσουμε μέχρι τελευταίας. Η εικόνα του Άρη είναι η χείριστη πλέον. Θέλουμε να διασώσουμε την αξιοπρέπεια και το ήθος μας. Για αυτό έγινε και αυτή η έκτακτη γενική συνέλευση και βγήκε μπροστά ο Στεφανίδης. Ο κόσμος αρχίζει να αηδιάζει από αυτήν την κατάσταση».

Γιατί δεν βγαίνουν μπροστά κάποιοι επιφανείς Αρειανοί:

«Είχαμε προχθές μια γενική συνέλευση και τα μπροστινά καθίσματα ήταν άδεια. Όλοι φοβούνται να βγουν μπροστά. Τι είναι ο Στεφανίδης το κορόιδο του χωριού; Κάποιοι λειτουργούν σκεπτόμενοι το προσωπικό τους όφελος. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή μετράμε δυνάμεις. Καλώ όλους τους επώνυμους Αρειανούς να επικοινωνήσουν με τον Στεφανίδη. Τα λεφτά είναι το ζουμί της υποθέσεις. Έρχεται ο καθένας να κάνει τον διαχειριστή. Ο Ζαμπέτας επικαλέστηκε ότι πρέπει να υπάρξει κάποιο σχέδιο. Η ΚΜΑ έχει σχέδιο και μπορεί να κάνει παρουσίαση σε όποιον θέλει να επενδύσει στην ομάδα. Έχουμε και τον τρελό του χωριού στον Άρη. Ας τον κάνουμε επίτιμο πρόεδρο να τελειώνουμε μαζί του».

Για τι δεν έγιναν αυτές οι κινήσεις τον Δεκέμβριο ώστε να μην αναλάβει την διοίκηση ο Σκόρδας.

«Κάναμε δύο γενικές συνελεύσεις. Ο Σκόρδας ήθελε να διοικήσει μόνος του και ψηφίστηκε από τον κόσμο. Τα πράγματα είναι απλά, αλλά εμείς δεν θέλουμε να τα δούμε. Τον Σκόρδα τον ξέρουμε από παλιά. Δεν μπορεί ο Άρης να είναι δέσμιος κανενός. Στον Άρη κάνουμε ένα βήμα εμπρός και δέκα πίσω. Φέτος γιορτάζει ο Άρης τα 100 χρόνια και δεν έχει γίνει καμία κίνηση. Είμαστε ανοιχτοί και σε προτάσεις προκειμένου να σωθεί ο σύλλογος. Ο κόσμος έχει αρχίσει και απαξιώνει με την ομάδα. Το Σάββατο παίζουμε τον υπερπάντων αγώνα. Οι Αρειανοί αύριο να προστατέψουν την ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: