Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Να αποχωρήσει ο Σκόρδας»

orfanidis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Τάσος Ορφανίδης. Τόνισε πως η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα πρέπει να αποχωρήσει από τη στιγμή που έγινε άρση της εμπιστοσύνης από τον Α.Σ. Άρη, ώστε να αναλάβει την ομάδα το προσωρινό σχήμα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στεφανίδη.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Αυτόν τον καιρό επειδή ο Άρης περνάει δύσκολα, λογικό είναι όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα να βάζουν νερό στο κρασί τους. Σύμφωνα με τη λογική, η πλευρά Σκόρδα και η πλευρά των φιλάθλων να δουν το συμφέρον της ομάδας και μετά όλα τα άλλα. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω θα δούμε ότι όταν συγκροτήθηκε συνέλευση από την ΚΜΑ παρευρέθηκε ο Σκόρδας εκεί και είπε ότι μπορεί να παλέψει και μπορεί να δώσει τον αγώνα του για να σώσει την ομάδα. Τότε αποδέχτηκαν όλοι τα λεγόμενα του Σκόρδα και δεν τέθηκε θέμα για το αν είναι παράνομο ή όχι. Δεχτήκαμε να σώσει την ομάδα», ανέφερε αρχικά.
Ενώ πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που υπάρχουν προβλήματα έγινε νέα συνέλευση και υπήρξε η άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Σκόρδα και δόθηκε η δυνατότητα σε κάποιους άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν την ομάδα. Όταν ανέλαβε ο Σκόρδας ανέλαβε κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Ήταν περίπου 120-150 άτομα στη γενική συνέλευση.
Από τη στιγμή που ο κόσμος αποφάσισε να άρει την εμπιστοσύνη στον Σκόρδα καλό θα είναι να το δεχτεί για να έρθουν οι άλλοι να προστατέψουν την ομάδα. Σαν απλός φίλαθλος θεωρώ ότι το πιο σώφρων που μπορεί να κάνει είναι να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και να μην μπούμε σε έναν εμφύλιο πόλεμο για να σωθεί η ομάδα.
Ο Άρης είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και δεν πρέπει να μπούμε στα… χαρακώματα ο ένας εναντίων του άλλου. Ο καθένας να κοιτάξει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν πρέπει να πιάσουμε μια καρέκλα και να πούμε ότι ο καθένας είμαι αλάνθαστος. Αυτό κάνει ο κ. Σκόρδας.
Καιγόμαστε για το λεπτό που περνάει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για να αποφασίσουμε. Δεν έχω κάποια άποψη για το πώς θα γίνει αυτό το πράγμα. Από τη στιγμή που η διοίκηση Σκόρδα απέτυχε σε όλα, αν υπάρχει η πιθανότητα να βοηθήσει και η άλλη πλευρά να της δώσουμε μια ευκαιρία. Θέλουμε ίση αντιμετώπιση σε όλα τα επίπεδα. Πείτε μου ένα ματς που στον Άρη δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί με ίσους όρους. Ο Άρης είναι μια ομάδα που «πουλάει». Δεν είναι επαρχιακή ομάδα. Προσπαθούμε να σώσουμε το κομμάτι που λέγεται Άρης».
Έκλεισε λέγοντας: «Οι καταστάσεις που δημιουργούμε είναι από την αντιπαλότητα που επικρατεί στον  Άρη τα τελευταία χρόνια. Επειδή «καίγεται» το σπίτι μας πρέπει να επιδείξουμε προσπάθεια και αν αποτύχουμε να κάνουμε πίσω να βοηθήσουν άλλοι. Πυρήνας είναι ο σύνδεσμος της ομάδα. Δεν μπορούμε να ερχόμαστε στα χέρια με τον κόσμο. Ο Άρης είναι μια ομάδα Superleague με δύο διοικήσεις. Ποιος μπορεί να μας πάρει στα σοβαρά έτσι; Ο κόσμος έχει κουραστεί και για αυτό έχει απομακρυνθεί από την προσπάθεια. Κινδυνεύουμε να μπούμε σε διαδικασία εμφυλίου πολέμου».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: