Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Κόκκινο» παιχνίδι για Μανωλά!

Μόνο η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούν να ανταποκριθούν στις (οικονομικές) απαιτήσεις που υπάρχουν για τον Κώστα Μανωλά, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

«Κόκκινο» παιχνίδι για Μανωλά
Σε μία περίπτωση ανάλογη με εκείνη του Κώστα Μήτρογλου μπορεί να εξελιχθεί το καλοκαίρι που μας έρχεται ο Κώστας Μανωλάς.

Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν, καταφέρνοντας να βάλει «στοπ» στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, στο πρόσφατο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Ολλανδός φορ, όμως, δεν είναι ο μόνος που σταμάτησε ο 22χρονος παίκτης, αφού και στους ομίλους, είχε καταφέρει να έχει το ίδιο καλές εμφανίσεις κόντρα στον Καρντόσο της Μπενφίκα και τον Μίτροβιτς της Άντερλεχτ, χωρίς μάλιστα να τους κάνει ούτε ένα φάουλ!

Όλα αυτά τα έχουν δει σύλλογοι του εξωτερικού, οι οποίοι εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Μανωλά. Μάλιστα, τον Γενάρη η Νάπολι κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, όμως η απάντηση των Πειραιωτών ήταν άμεσα αρνητική.

Σύμφωνα με την SportDay, το ποσό θα είναι διψήφιο – ίσως να φτάσει και τα επίπεδα της μεταγραφής του Μήτρογλου στη Φούλαμ – αφού μιλάμε για έναν από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή κεντρικούς στην ηλικία του Έλληνα άσου στην Ευρώπη.

Η στήλη «Τρελός του χωριού» αναφέρει ότι δύσκολα θα επιστρέψουν με ένα πρόταση – και στα επίπεδα που αναφέραμε παραπάνω – οι Ναπολιτάνοι.

Πιο πιθανός προορισμός για τον διεθνή στόπερ μοιάζει η Αγγλία, μόνο η Λίβερπουλ και η Γιουνάιτεντ – που έχουν «τσεκάρει» αρκετές φορές τον παίκτη – έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν ένα τέτοιο ποσό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: