Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Παράσχος: «Μήνυμα του προέδρου οι ανανεώσεις»

Μήνυμα του κ. Σπανού, πως στηρίζει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις, θεωρεί ότι είναι οι πρόσφατες ανανεώσεις συμβολαίων στον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του.

Παράσχος: «Μήνυμα του προέδρου οι ανανεώσεις»
Μέσω των πρόσφατων ανανεώσεων των συμβολαίων, ο κ. Σπανός επιδιώκει να στείλει ένα μήνυμα πως στηρίζει τον Ατρόμητο με όλες του τις δυνάμεις, βάσει όσων υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος σε δηλώσεις του.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την επέκταση του δικού του συμβολαίου ,αλλά και για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

Κύριε Παράσχο η ομάδα μοιάζει ατσαλωμένη και φαίνεται αυτό και με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και με την νίκη επί της Ξάνθης. Πως το ζείτε;

«Παρόλο ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα λόγω του περιστατικού με τον πρόεδρο, νομίζω ότι στο παιχνίδι με την Ξάνθη τα παιδιά έπαιξαν συγκεντρωμένα, αποδείξανε για μια ακόμη φορά ότι είναι πολύ καλοί επαγγελματίες. Αυτό το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα το βγάλαμε για μια ακόμη φορά. Όσο για τις ανανεώσεις, ήταν ένα μήνυμα του προέδρου ότι είναι παρών και θα συνεχίσει με όλες τους τις δυνάμεις, αφού γλιτώσει από αυτή την περιπέτεια και ησυχάσουμε ότι σε αυτή την ομάδα υπάρχει και συνέχεια και προγραμματίζει πολύ πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος».

Το δικό σας το μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς να σκεφτούμε ότι θα είναι θετικό ως προς την ανανέωσή του συμβολαίου σας;

«Αυτά θα τα συζητήσουμε. Ας τελειώσει ο πρόεδρος με τα προβλήματα που έχει κι από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι θα έχουμε και πολύ μεγάλες διαφορές».

Έρχεται ένα παιχνίδι κόντρα στον αήττητο εντός έδρας Παναιτωλικό. Ωστόσο στο κύπελλο εσείς περάσατε και είστε οι μόνοι που τον έχετε νικήσει. Να υποθέσω ξέρετε τον τρόπο να το επαναλάβετε;

«Δεν υπάρχουν ειδικοί τρόποι για να περάσεις από μια δύσκολη έδρα. Πάνω απ' όλα πρέπει να βρεθεί η ομάδα σε καλή μέρα, με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού που έχουμε και για τα εντός και για τα εκτός έδρας. Έτσι θα προσπαθήσουμε και στην δυνατή έδρα του Παναιτωλικού να εφαρμόσουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού ώστε αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μην χάσουμε. Νομίζω ότι είναι εφικτό, παρά τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες των Ούμπιντες και Γιαννούλη. Πιστεύω ότι τα παιδιά που θα τους αντικαταστήσουν θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι οι καιρικές συνθήκες που δεν θα είναι και τόσο καλές και όπως είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη το γήπεδο είχε πρόβλημα».

Ο Παναιτωλικός προέρχεται και από ήττα κόντρα στην Καλλονή, πως πιστεύετε ότι αυτό θα επηρεάσει τον αντίπαλο;

«Ίσως αυτό ήταν το μοναδικό άσχημο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ έτσι στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα το ξεπεράσουν και δεν θα έχει καμία σχέση ο Παναιτωλικός που θα δούμε την Κυριακή με τον Παναιτωλικό που είδαμε με την Καλλονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: