Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Τους ευχαριστούμε όλους»

marilena2
Ο παππούς της μικρής Μαριλένας, Κώστας Παπαπορφυρίου, μίλησε στον Arena FM 89,4. Αναφέρθηκε στην επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η εγγονή του, λέγοντας πως αφαιρέθηκε ο όγκος από τη σπονδυλική της στήλη και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πρώτα από όλα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Υπάρχει μεγάλη ανθρωπιά και για αυτό πρέπει να ευχαριστούμε όλο τον κόσμο από άκρη σε άκρη. Είχαμε ψυχολογική και οικονομική βοήθεια», ανέφερε αρχικά
Ενώ πρόσθεσε: «Έγινε χθες η επέμβαση και αφαιρέθηκε όλος ο κακοήθης όγκος στην σπονδυλική της στήλη. Περιμένουμε απάντηση σε ένα μήνα από τη Νορβηγία για τις εργαστηριακές εξετάσεις ώστε να ξέρουμε την κατάστασή της. Πριν λίγο βγήκε από την εντατική και για ένα μήνα θα ακολουθήσει αγωγή μέχρι τα αποτελέσματα. Είμαστε στο πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο».
Έκλεισε λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κέντρο ελπίδα και στους γιατρούς που είχαν συμμετοχή. Αυτό που έγινε με το παιδί μας δεν έχει ξαναγίνει. Τόσο μεγάλη ανταπόκριση… Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Αν το ολογράφημα βγει καθαρό θα είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: