Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Νίκη παραμονής»

kamperidis
O προπονητής του Πιερικού Γιώργος Καμπερίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Βατανιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν μια νίκη πολύ σημαντική γιατί από τις πέντε ομάδες που παλεύουν να σωθούν είμαστε η μόνη που δεν ενισχυθήκαμε καθόλου την μεταγραφική περίοδο. Στο παιχνίδι είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες αλλά και την υπομονή και περιμέναμε μέχρι το 80ο λεπτό για να βρούμε αυτό το γκολ. Τα παιδιά που παίζουν αυτή την στιγμή στην ομάδα, πριν από τρεις μήνες δεν έπαιζαν ούτε σε οικογενειακό διπλό. Τους πίστεψα και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ.
Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα αλλά πιστεύω ότι με έναν βαθμό ακόμα θα είμαστε σωμένοι. Εμείς θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε σκληρά μέχρι το τέλος.
Το επίπεδο της ομάδες έχει ανέβει, υπάρχει πίστη, διάθεση και τα πράγματα καλυτερεύουν συνέχεια. Το πιστεύαμε και ξέραμε ότι θα έρθουν οι βαθμοί. Υπάρχει αλλαγή δεδομένων πλέον στον Πιερικό και συνεχίζοντας με την ίδια προσπάθεια δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Εμείς πλέον δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν άλλον, αλλά μόνο από τον εαυτό μας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: