Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ουζουνίδης: «Ακόμα πιο επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ»

Οι τελευταίες ήττες του ΠΑΟΚ, τον έχουν κάνει πολύ πιο επικίνδυνο και ο Εργοτέλης θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Ακόμα πιο επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ»
Πιο επικίνδυνο περιμένει τον ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, ενόψει της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τον «Δικέφαλο του Βορρά», για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τις λύσεις που έχει το δυναμικό του για το επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την πορεία της ομάδας:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και έχουμε μεγάλο κίνητρο για να διεκδικήσουμε αποτελέσματα. Τη διαφορά την κάνουν τα νικηφόρα αποτελέσματα και αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μία δύσκολη ομάδα και το ότι έχει χάσει κάποια παιχνίδια τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Θα δώσουμε το 100% και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Ο ΠΑΟΚ έχει λύσεις και δεν νομίζω ότι δεν θα είναι συγκεντρωμένος. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μια ομάδα με δυνατότητες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του».

Για τα επιθετικά προβλήματα της ομάδας:

«Δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις αλλά ζούμε με αυτό που έχουμε και έχουμε καλούς παίκτες. Πιστεύω στις δυνατότητές τους και παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: