Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Μπορεί να βγεις πιο δυνατός μέσα από τις δυσκολίες»

Ίσως βγει και σε καλό στον Απόλλωνα Σμύρνης η δύσκολη περίοδος που πέρασε η ομάδα, σύμφωνα με τον Θανάση Παντελιάδη. «Μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Όλα είναι στο χέρι μας», σχολίασε.

«Μπορεί να βγεις πιο δυνατός μέσα από τις δυσκολίες»
Δύσκολή ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης λόγω των εξελίξεων στα διοικητικά. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ συγκάλεσε Γ.Σ. κατά το οποίο αποφασίστηκε ότι θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, ενώ «έπαιζε» και το σενάριο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα η «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη.

Η προετοιμασία για το σημερινό (1/3, 17:15) ματς στη Βέροια έγινε μετ’ εμποδίων όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Θανάση Παντελιάδη. «Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Ο πρόεδρος πήρε μία απόφαση και εμείς οι ποδοσφαιριστές τον στηρίξαμε γιατί είναι ένας άνθρωπος με ήθος. Από εκεί και πέρα, εμείς όλη την εβδομάδα είχαμε το μυαλό μας ότι θα παίξουμε στη Βέροια και προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι, όπου θα δώσουμε μια μάχη», σχολίασε μέσω στη Nova ο 26χρονος αμυντικός και όπως ανέφερε πως πολλές φορές οι δυσκολίες σε κάνουν πιο δυνατό.

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν κόντρα στη Βέροια: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να προσέξουμε τη δική μας ομάδα. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, με πάθος και αποφασιστικότητα δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλο, αφού έχουμε αποδείξει ότι όταν είμαστε ο εαυτός μας παίρνουμε το αποτέλεσμα».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Μέσα από τις δυσκολίες πολλές φορές βγαίνεις πιο δυνατός. Το κλίμα που είχαμε αυτή την εβδομάδα μπορούμε όλοι μαζί να το αντιστρέψουμε και να βγάλουμε ακόμη καλύτερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Όλα είναι στο χέρι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: