Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Γρηγορίου στο Metropolis: «Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο ο Ηρακλής»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου και αναφέρθηκε στο ματς της ομάδας του με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, με ενδεχόμενη νίκη εξασφαλίζουμε την πρώτη θέση στον όμιλό και μας και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε τα πλέι οφ. Ο Ηρακλής μετά και το άτυχο αποτέλεσμα με τον Τύρναβο έδειξε πως είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Ξέρουμε όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα οποία όμως είναι άγνωστο κατά πόσο μπορεί να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τους ποδοσφαιριστές. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο ο Ηρακλής και είναι ένα σημαντικό ματς και για αυτόν. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για την βελτίωση του Ηρακλή επί Όγιος: «Με την έλευση του Όγιος έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα του, γεγονός το οποίο μαρτυρούν και τα αποτελέσματα. Η κάμψη είναι λογικό πως θα ερχόταν κάποια στιγμή. Ο Ηρακλής κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια και μένει να δούμε αν το καμ μπακ που κάνει θα διατηρηθεί ως τέλος γιατί πλέον είναι σε κίνδυνο και η 4η θέση». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: