Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Κι η Ρεάλ τα… πάρτι της!!

Αυτή την φορά δεν έβαλε κατοστάρα. Αλλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της, έτσι και σε αυτό με την Παρτιζάν, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρήκε ουσιαστική αντίσταση και επικράτησε 80-57.

Κι η Ρεάλ τα… πάρτι της!
Έβδομη νίκη σε οκτώ αγώνες στο Top-16 της Ευρωλίγκας για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρίξει στο… καναβάτσο την Παρτιζάν με 80-57 και να συνεχίσει με κεκτημένη ταχύτητα τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Κορυφαίοι για τους Μαδριλένους οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Γιουλ που πέτυχαν από 19 πόντους, ενώ ο Μπουρούσης σε 21 λεπτά είχε 6 πόντους και 8 ριμπάουντ!

Για τους Σέρβους που έμειναν στο 1-7 και ουσιαστικά έχουν απλώς μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ, από δέκα πόντους είχαν Πάβλοβιτς και Μπογκντάνοβιτς.

Το ματς:

Είτε το πιστεύει κανείς, είτε όχι, η Παρτιζάν προηγήθηκε στο 4’ με 11-0 μέσα στην Ισπανία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι «μπλοκαρισμένη». Προφανώς αυτό δεν κράτησε για πολύ, όπου με τρία σερί τρίποντα, μείωσε στο καλάθι (9-11). Η μηχανή «ζεστάθηκε» για τα καλά, η «βασίλισσα» πέρασε μπροστά για πρώτη φορά (16-15) και μάλιστα κατάφερε να ανατρέψει εντελώς την κατάσταση, προηγούμενη με 22-17 στο 10’.

Ο Γιουλ ήταν σε εξαιρετική βραδιά και οδηγούσε στο σκοράρισμα. Αποτέλεσμα αυτού, οι Μαδριλένοι να ξεφύγουν με 11 πόντους (28-17). Το πόδι δεν έφυγε απ’ το… γκάζι, με την άμυνα να λειτουργεί υποδειγματικά και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να παίρνει την σκυτάλη, μέσω συνεχόμενων βολών, δίνοντας μεγάλο… αέρα στην ομάδα του και διαμορφώνοντας ουσιαστικά το 46-27 του ημιχρόνου, με επιμέρους σκορ 24-10 στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Τα εξ΄αρχής εύκολα, είχαν γίνει ακόμα πιο εύκολα με τον Γιουλ να ευστοχεί για ακόμα μια φορά απ’ τα 6,75 και τη Ρεάλ να προηγείται με 20 πόντους (53-33). Όλα είχαν πάρει το δρόμο τους, οι Σέρβοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω μέσα στην Ισπανία και οι παίκτες του Λάσο διατηρούσαν άνετα κι ωραία τη διαφορά με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Λάσο δεν είχε κανένα λόγο να αφήσει στο παρκέ τους παίκτες του για πολύ ώρα, αφού το ματς είχε αποκτήσει εδώ κι αρκετά λεπτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Έτσι, έδωσε «ανάσες», έβαλε τους «μικρούς» μέσα, αλλά συνεχίστηκε το ίδιο τέμπο του αγώνα με τη διαφορά να είναι σε όλο το τελευταίο δεκάλεπτο στα ίδια επίπεδα από 16 μέχρι 22 πόντους, με τον Μπαρέιρο στο φινάλε να διαμορφώνει με βολή το τελικό σκορ με 80-57.

Τα δεκάλεπτα:

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρούντι 6, Μπαρέιρο, Ρέγες 9, Ντίεθ 4, Μίροτιτς 4, Σέρχιο Ροντρίγκεθ 19, Ντάρντεν 5, Γιουλ 19, Μπουρούσης 6, Σλότερ 4, Μεχρί 3

Παρτιζάν: Τέπιτς 2, Λοβέρνι 9, Πάβλοβιτς 10, Μιλιούτινοφ 8, Μπογκντάνοβιτς 10, Γκάγκιτς 2, Μούσλι 8, Άντριτς 2, Κίνσεϊ 6 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: