Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αποκαλύψεις Ζαμπέτα!!

ZZZ
Στο στούντιο του Arena FM 89,4 βρέθηκε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας και έκανε φοβερές αποκαλύψεις, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις των ακροατών.
Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Ζαμπέτας είπε:
“Εμένα με ανάγκασαν να φύγω από τη διοίκηση με μια απλή… επίσκεψη τα μέλη της διοίκησης της ΚΜΑ, υπό τον κ. Άγγελο Γρόλιο και φυσικά πειθάρχησα, παρά το γεγονός ότι είχα βάλει και χρήματα στην ομάδα, κάτι που φαίνεται από τον έλεγχο της ΝΕΧΙΑ. Τώρα, ο κ. Σκόρδας δεν φεύγει, παρά το γεγονός ότι η ετυμηγορία του κόσμου και των μελών της ΚΜΑ είναι να τον απομακρύνουν. Πρέπει να σεβαστεί την απόφαση της γενικής συνέλευσης και να αποχωρήσει. Αυτό που μετράει όμως τώρα, είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες να νικήσουν αύριο (Σάββατο 01/03, 19:30), τον ΟΦΗ. Σ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο, να φωνάζουμε επί 90 λεπτά, για να καταλάβουν οι παίκτες του ΟΦΗ από τα πρώτα λεπτά ότι θα χάσουν. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει τους 3 βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, για να έχει ελπίδες για τη συνέχεια”.
Για την δική του στάση: “Έκανα το λάθος να μην μετέχω σε διοίκηση Πρωτοδικείου, αλλά σε τακτική διοίκηση. Εάν είχαμε μπει σε Πρωτοδικείο, τώρα δεν θα χρωστούσαμε τίποτα και δεν θα είχαμε δώσει 10 εκατομμύρια για χρέη προς το Δημόσιο. Ο Σκόρδας μάς άφησε πολλά χρέη, ένα μέρος πληρώσαμε, αντί να δώσουμε σε παίκτες και προπονητές της δικής μας χρήσης, γι αυτό και αποτύχαμε να κρατήσουμε τα νούμερα χαμηλά…”
Για τον Κόντη: “Στα βιβλία του Άρη εμφανίζεται ότι πήρε ένα ποσό περίπου 150.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει συμβόλαιο υπογεγραμμένο με την ΠΑΕ, αλλά και χωρίς παραστατικά. Τα λεφτά τα πήρε, αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις, ούτε πρόσληψη! Πώς τα πήρε, ρωτήστε τον κ. Σκόρδα! Εμείς μόλις αναλάβαμε του κάναμε συμβόλαιο και τον προσλάβαμε αμέσως για να είναι όλα νόμιμα”
Για το μέλλον του Άρη: “Πρέπει να σωθεί η ομάδα, γιατί είναι διαφορετικά τα έσοδα στη Superleague και ανύπαρκτα σε άλλη κατηγορία. Επίσης, εάν ο Άρης πέσει κατηγορία, είναι βέβαιο ότι εγώ και κάποιοι άλλοι θα πάμε στη φυλακή, γιατί όλα τα χρέη θα πέσουν πάνω μας”.
AΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ARENA FM 89,4



Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: