Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Είμαστε μια οικογένεια»

liolios2
Ο Βασίλης Λιόλιος, ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού μίλησε στον Arena FM 89,4 για την πολύ καλή πορεία της ομάδας και το εκπληκτικό κλίμα που επικρατεί. Αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλων 1926.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα και για το κλίμα που επικρατεί: «Σίγουρα όταν αλλάζει μια ομάδα σε τα τόσο μεγάλο βαθμό , υπάρχουν φόβοι ότι νέοι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην εγκλιματιστούνε γρήγορα. Το καλό είναι ότι εξαρχής υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα και μέσα από αυτό οι καινούργιοι παίκτες έγινα μια οικογένεια μαζί μας. Αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο αλλά και σε μας στα αποδυτήρια όπου πραγματικά το κλίμα είναι εκπληκτικό. Από εκεί ξεκινάει μια ομάδα. Όταν δεν υπάρχουν κόντρες, ζήλιες, είναι το καλύτερο πράγμα».
Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδα: «Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα και δεν το περίμενε κανένας να φτάσουμε τόσο ψηλά. Στην αρχή δεν μας υπολόγιζαν και αυτό μας βοήθησε αρκετά».
Για τα επόμενα παιχνίδια: «Έχουμε αρκετά δύσκολα παιχνίδι, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Καλαμαριά»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: