Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού παρά την ήττα από τη Φενέρ ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα στην τεχνική ποινή που δέχθηκε αλλά και στον Σπανούλη.

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών εξηγώντας ότι θα μπορούσε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Επίσης ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην τεχνική ποινή που δέχθηκε, ενώ μίλησε και για τις ενοχλήσεις που νιώθει ο Βασίλης Σπανούλης που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην τουρκική ομάδα.

«Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τους παίκτες μου, προσπαθήσαμε και στα 40 λεπτά του αγώνα, χωρίς τον Σπανούλη στη διάθεση μας, και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο κατά τη γνώμη μου ήταν η τεχνική ποινή η οποία δέχτηκα. Ακόμη και τώρα δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δέχτηκα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν ήταν δίκαιο, όχι για εμένα, αλλά για τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε για τη συνέχεια:

«Πλέον κοιτάζουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με τη Μιλάνο εντός έδρας. Αυτό το TOP-16 είναι αρκετά ανταγωνιστικό, κάθε ομάδα προσπαθεί σκληρά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος και τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα λείψει ο Σπανούλης, θα δούμε α αποτελέσματα της μαγνητικής και θα μάθουμε το ακριβές διάστημα της απουσίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: