Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ματς χωρίς αύριο!

Το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν δίνει απόψε ο Άρης κόντρα στον ΟΦΗ, σε μία εβδομάδα που υπήρξε μεγάλη κουβέντα σε διοικητικό κυρίως επίπεδο.

Ματς χωρίς αύριο
Ο Άρης παίζει και για το πρωτάθλημα!

Στο «κίτρινο» στρατόπεδο κοντεύουν να ξεχάσουν το σημαντικότερο, που δεν είναι άλλο από την αποψινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Όλη αυτή την εβδομάδα υπήρξε μεγάλη κουβέντα για το διοικητικό, με τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα, που αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί δίνοντας τη θέση του στο σχήμα που ψήφισε ομόφωνα η Γ.Σ. της «ΚΜΑ».

Σήμερα, όμως, οι Θεσσαλονικείς δίνουν το πιο κρίσιμο ματς της φετινής σεζόν κόντρα στους Ηρακλειώτες και θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή. Αν κερδίσουν μένουν ζωντανοί - έστω και σε μειονεκτική θέση - ενώ αν ηττηθούν ουσιαστικά τίθενται εκτός μάχης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, για τον Σούλη Παπαδόπουλο δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού δεν θα έχει τους Μπακασέτα, Μπουγαΐδη, Πουλίδο, Αγάνθο και Καμινιώτη στη διάθεσή του.

Η αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών από ό,τι φαίνεται οδηγεί τον Σούλη Παπαδόπουλο στην απόφαση να βάλει και τους δυο επιθετικούς που έχει στη διάθεσή του.

Δηλαδή, τον Αγγελούδη στην κορυφή της επίθεσης και τον Μανιά στα πλάγια. Στη θέση του Μπακασέτα αναμένεται να παίξει ο Τσουμάνης. Στο αριστερό άκρο θα παραμείνει ο Βαγγέλη και στο δεξί θα επιστρέψει ο Βλάχος, με τον Κύργια να καλύπτει το κενό του Μπουγαΐδη δίπλα στον Γιαννίτση.

Στα χαφ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Ηρακλής που μάχεται για τη θέση του αμυντικού χαφ με τον Τσιάρα, ενώ οι άλλοι δυο του άξονα πιθανότατα θα είναι ο Τάτος με τον Οικονομόπουλο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γουναρίδης, Καραγκούνης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Κουσίδης και Καραγιάννης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: