Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αποφασίζει ο Σαββίδης!

Εξελίξεις σε θέματα όπως το προπονητικό και τα χρέη προς το Δημόσιο αναμένονται τις άμεσα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε να περάσουν τα ματς με την Μπενφίκα για να πάρει τις αποφάσεις του.

Αποφασίζει ο Σαββίδης
Κρίσιμο θεωρείται αυτό το δεκαήμερο για τον ΠΑΟΚ για αρκετά «καυτά» θέματα του συλλόγου, τα οποία είναι κυρίως μη αγωνιστικά, καθώς έλειπε αρκετό καιρό από την Ελλάδα και διάφορα σημαντικά ζητήματα έχουν μείνει στάσιμα.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη πριν δέκα περίπου μέρες, αλλά όπως είχε φανεί και όταν ήταν στο εξωτερικό είχε στο μυαλό του ότι έπρεπε να περάσουν τα ματς με την Μπενφίκα, ώστε να «τρέξει» τις εξελίξεις και έτσι θα γίνει.

Ο Σαββίδης προβληματίζεται εδώ και καιρό διότι δεν παίρνει θετικά μηνύματα για το αθλητικό κέντρο που θέλει να κάνει στη Θέρμη. Έχει καθυστερήσει από την αποκεντρωμένη διοίκηση και υπάρχουν σκέψεις για να γίνει προσπάθεια να βρεθεί η λύση με άλλον τρόπο.

Επίσης, απασχολεί και το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο. Η Τρόικα θα παραμείνει στην Ελλάδα λογικά μέχρι τις 7 Μαρτίου και από τον ΠΑΟΚ περιμένουν νέα για τις οφειλές των ανώνυμων εταιριών. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσουν να εκδικάζονται οι εφέσεις για υποθέσεις επταετίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει μεταφέρει ότι είναι πρόθυμος να ξεκινήσει άμεσα την αποπληρωμή του πρωτογενούς κεφαλαίου, το οποίο υπολογίζεται κοντά στα 11 εκατ. ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: