Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Δοκιμασίες για τρεις...!

Στο «Κρέιβεν Κότατζ» από τη Φούλαμ (εκτός αποστολής ο Κώστας Μήτρογλου), δοκιμάζεται η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι την 28η αγωνιστική. Επικίνδυνες αποστολές έχουν επίσης Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Δοκιμασίες για τρεις...
Απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι από το πρόγραμμα του διημέρου (01-02/03) για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μετά την αναβολή του ντέρμπι του Μάντσεστερ, μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι.

Η Τσέλσι, η οποία, μετά την αγχωτική νίκη με 1-0 επί της Έβερτον, διατηρήθηκε στην κορυφή, δοκιμάζεται στο «Κρέιβεν Κότατζ» από τη Φούλαμ, στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι. Οι «μπλε» προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη για το Champions League και είναι δεδομένο ότι υπάρχει κούραση, ωστόσο, η νίκη είναι απαραίτητη, ώστε να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα.

Οι «κότατζερς» πήραν τον βαθμό (1-1) στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, στο ντεμπούτο του Φέλιξ Μάγκατ στον πάγκο, αλλά «ψάχνουν» μεγάλες νίκες, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Ο Κώστας Μήτρογλου, που έκανε ντεμπούτο, αγωνιζόμενος στα τελευταία 30 λεπτά, έμεινε εκτός αποστολής από τον Γερμανό τεχνικό και θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τα επίσημα.

Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, που προέρχονται από νίκες επί των Σάντερλαντ και Σουόνσι αντίστοιχα. Οι «κανονιέρηδες» αντιμετωπίζουν τη Στόουκ, στο «σπίτι» της οποίας δυσκολεύονται αρκετά, έχοντας μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, ενώ η Λίβερπουλ κοντράρεται με τη Σαουθάμπτον, η οποία μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια ως γηπεδούχων.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο, 01/03 (17:00)
Έβερτον-Γουέστ Χαμ
Φούλαμ-Τσέλσι
Χαλ-Νιούκαστλ
Στόουκ-Άρσεναλ
Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 02/3 (18:30)
Άστον Βίλα-Νόριτς
Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας
Τότεναμ-Κάρντιφ

** Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουν. -Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ, λόγω του τελικού (02/03) Λιγκ Καπ, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σάντερλαντ.

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Σάββατο, 08/03 (17:00)
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουν. (14:45)
Κάρντιφ-Φούλαμ
Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον
Νόριτς-Στόουκ
Τσέλσι-Τότεναμ (19:30)

** Αναβάλλονται λόγω κυπέλλου τα παιχνίδια: Άρσεναλ-Σουόνσι, Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ-Χαλ, Νιουκάστλ-Έβερτον και Λίβερπουλ-Σάντερλαντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: