Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Κεχαγιάς: «Τελικός με Λεβαδειακό»

Τη σημασία που έχει για την Skoda Ξάνθη το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειάκο εξήγησε ο Νίκος Κεχαγιάς, τονίζοντας πως είναι «τελικός» και οι Ακρίτες πρέπει να πάρουν την νίκη.

Κεχαγιάς: «Τελικός με Λεβαδειακό»
Μονόδρομο αποτελεί για την Skoda Ξάνθη η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το οποίο ο Νίκος Κεχαγιάς χαρακτήρισε «τελικό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ακριτικής ομάδας στο Novasports

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό:

«Περιμένουμε έναν Λεβαδειακό που θα κοιτάξει περισσότερο τα νώτα του και θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να δείξουμε πάθος, διάθεση και υπομονή για τη νίκη γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς».

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα:

«Σίγουρα όταν είσαι σε δίνη βαθμολογική θέση υπάρχει κάποιο άγχος, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το αφήσουμε αυτό κατά μέρος».

Για το πώς βλέπει τον Λεβαδειακό:

«Έχει πάρει τα πάνω του το τελευταίο διάστημα διότι έχει πάρει κάποια σημαντικά αποτελέσματα. Έχει καλή ψυχολογία, αλλά εμείς θα πρέπει να δείξουμε μια διάθεση σαν να είναι τελικός γιατί πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς πρέπει να εμφανιστεί η Ξάνθη:

«Εμείς θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να κάνουμε παιχνίδι κατοχής για να βρούμε τα κενά του αντιπάλου και να σκοράρουμε. Οι παίκτες είναι καλά, είναι προβληματισμένοι μεν αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. υπάρχει αισιοδοξία, είμαστε η Ξάνθη και κυνηγάμε τη νίκη και πιστεύω θα την πάρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: