Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Ανάσταση» με Ναντ η Εβιάν!

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν τρεις μήνες για να γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης η Εβιάν στο Σαμπιονά (2-0 τη Ναντ), παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο μετά από δέκα αγωνιστικές!
Ήταν 4 Δεκεμβρίου όταν το συγκρότημα του Ντουπράζ έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο φετινό Σαμπιονά, αναγκάζοντας την πρωταθλήτρια και πανίσχυρη Παρί στη μοναδική μέχρι στιγμής ήττα της (2-0). Για να πάρει ξανά τρίποντο ωστόσο έπρεπε να φτάσουν σε... διψήφιο αριθμό οι αποτυχημένες της προσπάθειες (0-5-5) και το κατάφερε τελικά απέναντι στη Ναντ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.
Σε ρηχά νερά στο πρώτο μέρος η Εβιάν, πολύ πιο δραστήρια ωστόσο στο δεύτερο, όταν σημείωσε και τα δύο της τέρματα. Ο Μπαρμπόσα ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη κάνοντας το 1-0 στο 61', ενώ ο Βας στο 77' διπλασίασε τα τέρματά της, κλειδώνοντας παράλληλα τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που της έδωσαν μία πολύ μεγάλη ανάσα, με το +5 από την επικίνδυνη ζώνη.
Τα «καναρίνια» στον αντίποδα φαίνεται να... ξεμένουν από στόχους, αφού συμπλήρωσαν αισίως επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, διάστημα όπου έχουν βάλει μόλις ένα γκολ μάλιστα και συνεχίζουν να βλέπουν την εξάδα από το -10, ενώ για την ώρα έχουν το «μαξιλαράκι» του +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: