Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Φλίσκας: «Χρειαζόμαστε τη νίκη»

Τη σημασία που έχει για την Skoda Ξάνθη η νίκη στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό εξήγησε ο Κώστας Φλίσκας, ο οποίος τόνισε ότι οι Ακρίτες πρέπει να μπουν χωρίς άγχος για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Φλίσκας: «Χρειαζόμαστε τη νίκη»
Τη νίκη για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις πρέπει να πάρει πάση θυσία σήμερα η Skoda Ξάνθη κόντρα στον Λεβαδειακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Φλίσκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου χαφ στο Novasports

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχει την ψυχολογία, αλλά εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Είναι τελικός για εμάς για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις».

Για το αν υπάρχει πίεση:

«Σίγουρα γιατί οι τελευταίες ομάδες έχουν μειώσει τη διαφορά από εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να ξεφύγουμε».

Για τον αντίπαλο:

«Στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει τον καλό του εαυτό. Τα δύο τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει και αυτό τους έχει δώσει ψυχολογία. Δεν πρέπει να βιαστούμε. Χρειάζεται ηρεμία και όχι άγχος για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει ηρεμία:

«Πρέπει να κερδίσουμε. Υπάρχει ηρεμία αλλά μέχρι ένα σημείο. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να πάρουμε και τα επόμενα παιχνίδια και να φύγουμε απ' τη δύσκολη θέση. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: