Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Υψηλάντης στο Metropolis: «Υπάρχουν 20-30 άτομα που θα βάλουν κάποια χρήματα»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Υψηλάντης και μίλησε για την προσπάθεια επιφανών φιλάθλων του Ηρακλή να πάρουν το μάνατζμεντ την ομάδας από τον κ. Παπαδόπουλο προκειμένου η ομάδα να ανέβει κατηγορία.

Αν λειτουργούν πλέον ως διοίκηση του Ηρακλή:

«Υπάρχει μία προφορική δέσμευση από ανθρώπους που συναντηθήκαμε τις τελευταίες 10 ήμερες. Οριστικά θα έχουμε κάτι ανακοινώσιμο την Τρίτη ή την Τετάρτη. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με την Κέρκυρα αποφασίσαμε να το επικοινωνήσαμε αυτό στους παίκτες. Είναι προγραμματισμένο για σήμερα το βράδυ να υπάρξει μια συνάντηση με όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Αν θα ήθελε να αποκαλύψει κάποια ονόματα που συμμετέχουν σε αυτό το σχήμα:

«Δεν είναι θέμα αποκάλυψης. Ο μόνος λόγος που δεν θα ήθελα να πω ονόματα είναι γιατί δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το τυπικό κομμάτι. Θα γίνουν γνωστά τα ονόματα σύντομα. Υπάρχουν 20-30 άτομα που θα βάλουν κάποια χρήματα».

Αν θα ηγηθούν της αποστολής του Ηρακλή στον επερχόμενο αγώνα με την Κέρκυρα:

"Εγώ δεν θα είμαι παρόν στο παιχνίδι. Θα είναι ο κ. Χαΐτογλου. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το σχήμα για να πω αν θα ηγηθεί της αποστολής. Ο κ. Χαΐτογλου θα βρίσκεται σίγουρα στον αγώνα όπως δίνει το παρόν σε κάθε αγώνα της ομάδας».

Για το γεγονός ότι ενώ δρομολόγησε κάποια πράγματα ταυτόχρονα γινόταν κινήσεις και από την Ηρακλής –Αναγέννηση:

«Δεν με ενοχλούν οι κινήσεις της Αναγέννησης . Ξέρετε ότι υπήρξαν κάποιες εντάσεις οι οποίες δεν έχουν ακόμα λυθεί. Εμείς θέλουμε να βρούμε ανθρώπους οι ο οποίοι θα βοηθήσουν. Δεν είμαστε αρνητικοί στην περίπτωση πρότασης της Αναγέννησης. Αν την ενδιέφερε θα μπορούσε να συμμετάσχει στην διαδικασία που ετοιμάσαμε εμείς. Μακάρι να παρουσιάσει κάποιο σχήμα που θα βάλει χρήματα στην ομάδα».

Αν ο Ηρακλής προλαβαίνει το τρένο του προβιβασμού:

«Ο Ηρακλής είναι η ομάδα που έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Όμως, ο Ηρακλής είναι το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία και ακόμα και 8ος να ήταν θα είχε ελπίδες για άνοδο. Τα πράγματα είναι σε μια κατάσταση που είναι πολύ ρευστή. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την μάχη».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: