Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Έχει ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού ο αντίπαλος»

Να αντιμετωπίσει τον βρετανικό τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα Σμύρνης στον αποψινό αγώνα πρέπει η Βέροια, σύμφωνα με τον Ράτκο Ντόστανιτς. «Θα παίξουμε δυνατά και επιθετικά», τόνισε.

«Έχει ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού ο αντίπαλος»
Πάση θυσία τη νίκη θέλει η Βέροια σήμερα (1/3, 17:15) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, κάτι που επεσήμανε και ο προπονητής της, Ράτκο Ντόστανιτς με δηλώσεις που έκανε στη Nova.

Δυνατά και επιθετικά θα παίξει η «βασίλισσα» όπως είπε ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος στάθηκε στον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Λόρι Σάντσεζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε βήμα βήμα. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος. Το Σάββατο έχουμε ένα ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πάση θυσία».

Για την ομάδα του Απόλλωνα: «Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού με δυνατές πάσες και ψηλό παιχνίδι. εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το τι χρειάζεται η Βέροια για να πάρει κάτι θετικό: «Εμείς θα παίξουμε δυνατά και επιθετικά όπως πάντα. Δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε κάτι διαφορετικό και θα πρέπει να παλέψουμε για όλα τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: