Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μάντζαρης: «Έχουμε πλέον μέταλλο…»

Στα… μισά της διαδρομής απ’ τον στόχο του 4x4 στο φινάλε του Top-16 βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Τι είπε για τον εαυτό του και τον Σπανούλη.

Μάντζαρης: «Έχουμε πλέον μέταλλο…»
Μετά τις συνεχόμενες ήττες, στον Ολυμπιακό έθεσαν ως στόχο το 4x4 μέχρι το τέλος του Top-16. Και με τη νίκη στην Μάλαγα έφτασαν στα μισά του δρόμου, κάτι που αν μη τι άλλο γέμισε με χαρά τον Βαγγέλη Μάντζαρη, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

O γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε στο «μέταλλο» που έχει φτιάξει πλέον η ομάδα του, δήλωσε πως πλέον έχει αφήσει πίσω του για τα καλά τον τραυματισμό του και έκανε ειδική μνεία στον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

«Πριν δύο εβδομάδες απέμεναν 4 τελικοί για εμάς. Κερδίσαμε ήδη τους δύο και έχουν απομείνει ακόμα δύο για να περάσουμε στην επόμενη φάση, που είναι και ο στόχος μας. Μετά τις επιτυχίες των δύο τελευταίων χρόνων και τον κορμό που έχουμε φτιάξει, δείχνουμε πως η ομάδα έχει αποκτήσει μέταλλο και νοοτροπία νικητή που την βγάζει σε κάθε ματς. Είμαστε ευχαριστημένοι για την εμφάνιση και τη νίκη μας απόψε, απ’ την αρχή πιέσαμε την Μάλαγα, αντιδράσαμε στο μπασκετικό… ξύλο που δεχθήκαμε, κρατήσαμε μια πολύ καλή επιθετικά ομάδα χαμηλά και πήραμε αυτό που θέλαμε», είπε σε πρώτη φάση και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Βασίλη Σπανούλη και το πώς αισθάνεται πλέον ο ίδιος:

«Όταν ο ηγέτης είναι διπλά μας, έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθουμε πως όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι για το οτιδήποτε. Προσωπικά νιώθω ακόμα καλύτερα, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου κι όσο περνάει ο καιρός, αισθάνομαι σαφώς πιο δυνατός. Τώρα που κρίνονται οι τίτλοι, θα πρέπει όλοι να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό, όπως προσπαθώ να κάνω κι εγώ».

Παπαπέτρου: «Έχουμε άλλους δύο τελικούς»
Προσγειωμένος για τη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και την καλή του εμφάνιση παρουσιάστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Χαμηλούς τόνους για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Μάλαγα, αλλά και τη νέα πολύ καλή του εμφάνιση κράτησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Προσπαθώ να βοηθώ όσο περισσότερο μπορώ στο χρόνο που αγωνίζομαι. Όλα για την ομάδα. Ξέραμε ότι τα αντίπαλα τριάρια πηγαίνουν πολύ στα επιθετικά ριμπάουντ και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Επίσης ξέραμε ότι με την καλή δουλειά των περιφερειακών μας θα έβγαιναν ελεύθερα σουτ», δήλωσε ο νεαρός φόργουορντ.

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι. Πάμε για νίκη στα Τρίκαλα και μετά βλέπουμε ξανά την Ευρωλίγκα. Έχουμε άλλους δύο τελικούς και θα πρέπει πρώτα να κερδίσουμε την Εφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: