Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αθώοι Μαρινάκης, Θεοδωρίδης!!

Αθώους έκρινε το δικαστήριο τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη που κατηγορήθηκαν πως προσπάθησαν να επηρεάσουν διαιτητές επισκεπτόμενοι τα αποδυτήρια στον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αθώοι Μαρινάκης, Θεοδωρίδης
Αθωωτική η απόφαση του Στ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη μετά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγορούνταν για παράβαση του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων και κατηγορούνται ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας τον περσινό Μάιο μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης.

Οι μάρτυρες στις καταθέσεις τους επισήμαναν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης επισκέφθηκαν τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου στο ημίχρονο, επειδή δεν πήγαν στην έναρξη του αγώνα ως είθισται για να τους ευχηθούν για την αναμέτρηση.

«Εγώ χτύπησα την πόρτα και ζήτησα την άδεια να μπούμε μέσα. Μπήκα μαζί με τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Θεοδωρίδη. Ο κ. Μαρινάκης τους είπε 'σας εύχομαι καλή επιτυχία. Να σφυρίξετε 50-50 και ό,τι βλέπετε. Μην φοβάστε τίποτα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάση Μπουτζιώλη ο οποίος ήταν επικεφαλής ασφάλειας αγώνα και κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Στην ακροαματική διαδικασία κατέθεσε και ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμένάκης, ο οποίος κατέθεσε τα εξής:

«Εγώ δεν ήμουν γραμμένος στο φύλλο αγώνα και δεν μπορούσα να κατέβω στα αποδυτήρια. ΜΕ ενημέρωσε ο γιατρός του αγώνα ότι ο Μαρινάκης και ο Θεοδωρίδης κατέβηκαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε μεταξύ τους, δεν ήμουν εκεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο διαιτητής δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι στην ομάδα μου. Ξέρω ότι υπάρχει κανονισμός. Απαγορεύεται να κατέβεις στα αποδυτήρια χωρίς άδεια, ενώ είθισται, εάν κατέβει ένας πρόεδρος, να κατεβαίνει μαζί του και ο άλλος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: