Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Την Δευτέρα το χειρουργείο για Βαλντές!!

Στάθηκε άτυχος. Έπαθε ζημιά. Όμως ο Βίκτορ Βαλντές, θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα στην αγωνιστική δράση, γι’αυτό και θα χειρουργηθεί την Δευτέρα στην Γερμανία.

Την Δευτέρα το χειρουργείο για Βαλντές
Κάθε φορά που βλέπουμε έναν τέτοιον τραυματισμό, ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί -αν και δύσκολα μπορεί να πιάσει αυτή η ευχή- σε κανέναν κάτι ανάλογο.

Όμως, όταν η ατυχία θα χτυπήσει την πόρτα, πρέπει να είσαι δυνατός. Και ο Βίκτορ Βαλντές είναι αληθινός μαχητής και το δείχνει και εκτός γηπέδου.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, το μόνο πράγμα που σκέφτηκε, εκτός του ότι θα μείνει για αρκετό καιρό μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, είναι το πότε θα επιστρέψει στο… φυσικό του περιβάλλον. Κάτω από τα δοκάρια. Γι’ αυτό το λόγο δεν χάνει καιρό.

Αφού υποχώρησε το οίδημα, προγραμμάτισε το χειρουργείο να γίνει την Δευτέρα σε νοσοκομείο της Γερμανίας. Οι επικεφαλής της επέμβασης, που θα λάβει χώρα στην κλινική στο Άουγκσμπουργκ, θα είναι οι Ούλριχ Βένις και Ρικάρντ Μπρούνα.

Τέλος, την ώρα που ισπανικά δημοσιεύματα αναρωτιούνται αν θα του κάνει πρόταση η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί, παρόλο που εκείνος έχε δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: