Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σάντσες: «…υπάρχει συνομωσία κατά του Απόλλωνα»

Σάντσες:  «…υπάρχει συνομωσία κατά του Απόλλωνα»Σκέψεις για ύπαρξη συνωμοσίας κατά του Απόλλωνα κάνει ο Λόρι Σάντσες σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άγγλος τεχνικός ανέπτυξε το συλλογισμό του βάσει των αποτελεσμάτων που έχουν έρθει στις τελευταίες αγωνιστικές εκφράζοντας τον προβληματισμό του…

«Δέχομαι να χάνουμε μέσα στο γήπεδο όμως δεν δέχομαι να βλέπω άλλες ομάδες να παίζουν έτσι όπως παίζουν. Δεν λέω ότι η Βέροια δεν μπορεί να νικήσει το γεγονός όμως προκαλεί ερωτηματικά το πώς η Βέροια με δέκα παίκτες κατάφερε να νικήσει την Καλλονή με άνεση. Όπως επίσης και τα 7 γκολ που πέτυχε ο Πλατανιάς. Είναι απίστευτο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα φανταστικό ματς. Είχαμε μια φανταστική απόδοση, γυρίσαμε το σκορ από το 0-3 και θα ήταν εξαιρετικό αν στις καθυστερήσεις πετυχαίναμε γκολ και πραγματοποιούσαμε μια μεγάλη ανατροπή. Αυτή τη στιγμή είμαστε έναν βαθμό πίσω από Βέροια και Πλατανιά και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όμως είναι απογοήτευση να βλέπεις ομάδες όπως η Καλλονή να αγωνίζεται έτσι όπως το έκανε με την Βέροια και τον Πλατανιά. Προέρχομαι από την Αγγλία όπου σε αυτό το πρωτάθλημα ομάδες από την κορυφή έως τις τελευταίες θέσεις να παλεύουν πάντα και γι' αυτό απογοητεύομαι όταν βλέπω ομάδες όπως η Καλλονή να παίζουν έτσι. Και βέβαια αυτό προκαλεί και ερωτήματα για την ακεραιότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω αν έχει στοχοποιηθεί ο Απόλλων και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ είναι να παλεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το τι γίνεται έξω από τις γραμμές του γηπέδου δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι απογοητευτικό στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις να δέχεσαι τρία γκολ και ειδικά με την εξέλιξη των δύο αγώνων. Ο Απόλλων είναι μια νέα ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Παλεύουμε για κάθε βαθμό, άλλες ομάδες δεν χρειάζεται να παλέψουν. Δέχομαι να χάνουμε μέσα στο γήπεδο όμως δεν δέχομαι να βλέπω άλλες ομάδες να παίζουν έτσι όπως παίζουν. Δεν λέω ότι η Βέροια δεν μπορεί να νικήσει το γεγονός όμως προκαλεί ερωτηματικά το πώς η Βέροια με δέκα παίκτες κατάφερε να νικήσει την Καλλονή με άνεση. Όπως επίσης και τα 7 γκολ που πέτυχε ο Πλατανιάς. Είναι απίστευτο. Εμείς αξίζαμε κάθε βαθμό που έχουμε πάρει. Τα λέω σήμερα αυτά γιατί περίμενα να έχουμε περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε σήμερα και επειδή η Βέροια και ο Πλατανιάς είναι οι ομάδες που υπάρχουν από πάνω μας. Όλα αυτά με οδηγούν στη σκέψη ότι υπάρχει μια συνομωσία κατά του Απόλλωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: