Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Θέλει να κρατήσει Βαλδές η Μπάρτσα!!

Η Μπαρτσελόνα στο πλευρό του Βαλδές και η παραμονή του στη Βαρκελώνη μοιάζει πολύ πιθανή! Οι Καταλανοί τον στηρίζουν και μιλούν για νέο συμβόλαιο...

«Η σκηνή που εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια ήταν ένα δράμα. Ο Βαλδές έσπασε και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως σε αυτές τις δύσκολες ώρες η Μπαρτσελόνα θα σταθεί στο πλευρό του» τόνιζαν Μπερτομέου και Θουμπιθαρέτα που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα του. Εξάλλου, οι Καταλανοί τόνιζαν πως από την πρώτη στιγμή ο Βαλδές κατάλαβε πως ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός. Ο διεθνής γκολκίπερ θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης 6 με 8 μήνες.
Την επομένη του τραυματισμού, οι Ισπανοί ασχολούνται και με τον... επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως παρά την έντονη φημολογία για συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο και ο παίκτης είναι... ξεκρέμαστος. «Ποια ομάδα θα ρισκάρει;» αναρωτιούνται. Η Sport πάντως αποκαλύπτει πως η Μπαρτσελόνα είναι θετική στο να κρατήσει τον παίκτη και τη νέα σεζόν, με την πηγή της μέσα από την ομάδα να τονίζει «Η Μπαρτσελόνα θα είναι εκεί, ό,τι και αν χρειαστεί ο Βαλδές».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: