Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κανονικά ο Κούμπικ!!

Η νίκη επί του Άρη έδωσε τις «ανάσες» που χρειάζονταν στον Εργοτέλη και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο ματς της ερχομένης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κανονικά ο Κούμπικ
Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε στην προπόνηση της Πέμπτης να κάνουν αποθεραπεία όσοι παίκτες ξεκίνησαν την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το πρόγραμμα της ημέρας αφιερώθηκε σε ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων. Το τελευταίο μέρος περιελάμβανε ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους, με τον Κούμπικ να προπονείται κανονικά.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.

Για την αναμέτρηση με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» αποφασίστηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, να μπει εισιτήριο 5 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε ανταπόδοση της σημαντικότατης στήριξης που προσφέρουν οι Εργοτελίτες και γενικότερα οι φίλαθλοι στην προσπάθεια της ομάδας μας, αποφασίστηκε να οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ (εκτός από τη θύρα 1) στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 30/03, 17.15).

Δίνουμε ραντεβού στο Παγκρήτιο Στάδιο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μια νίκη και να γιορτάσουμε την οριστική εξασφάλιση της παραμονής στη Super League!

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκαν σε κυκλοφορία και τιμώνται 5 ευρώ, εκτός από τη θύρα 1, για την οποία η είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν σε όλες τις θύρες, εκτός από την ‘1’.

ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΠΑΕ Εργοτέλης, Γήπεδο Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ: 2810222246 – 2810313959)». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: