Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Γεωργιάδης στο Metropolis: «Η Βέροια είναι δημιούργημα του Ντόστανιτς»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της ομάδας της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης και μίλησε για την νίκη της “βασίλισσας του βορρά” επί της Ξάνθης, ενώ τόνισε πως ο Ντόστανιτς έχει δώσει το στίγμα του στον σύλλογο της Ημαθίας.

Για την νίκη κόντρα στην Ξάνθη και την μάχη της παραμονής:

“Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς στην έδρα μας. Όταν παίζουμε εκτός έδρας αγωνιζόμαστε με αντεπιθέσεις και καταφέρνουμε και κλέβουμε βαθμούς. Αντίθετα στην έδρα μας καλούμαστε να διασπάσουμε άμυνες και δεν τα έχουμε καταφέρει καλά. Προηγηθήκαμε και αυτό μας έδωσε ώθηση. Λύθηκαν τα πόδια μας. Από εκεί και πέρα μετά την ισοφάριση ήρθε και η πίεση, όμως μας βοήθησε και η δίκαιη κόκκινη που πήρε η Ξάνθη και κάπως έτσι ήρθε η νίκη”.

Αν κρατάνε πλέον την τύχη στα χέρια τους:

“Όταν πλέον εξαρτάται το μέλλον σου από τα δικά σου αποτελέσματα μπορείς να πεις ότι κρατάς την τύχη στα χέρια σου. Πρέπει να πάρουμε κάτι θετικό και στο Αγρίνιο έτσι ώστε να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα μας”.

Για τον Μπεν:

“Ο Μπεν είναι βαρόμετρο για την Βέροια, έχει έφεση στο σκοράρισμα και την ψυχολογία με το μέρος του. Όμως, στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από ομαδική δουλειά”.

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών:

“Ο προπονητής μας είναι ήδη καιρό δίπλα μας και μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Ο Ντόστανιτς έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Ελπίζουμε να είναι και ο προπονητής που θα κρατήσει φέτος την ομάδα στην κατηγορία”. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: