Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αυτούς τους τρεις παικταράδες θέλει ο Ολυμπιακός!!

Χείμαρρος ο Αλέφαντος στον sportdog! Tι μεταγραφές πρέπει να κάνει o Oλυμπιακός, τι δεν πρέπει να κάνει ο Μίτσελ - Οι "κατοστάρηδες", η "αργοκαρούτα" κι ο "περπατιστός"! Το οφ σάιντ το είδαν όλοι, όμως η ομάδα περνάει κρίση, δεν τραβάει. Τον τελευταίο καιρό είναι μία ομάδα που μπάζει απ΄ όλες τις πλευρές. Τα είδατε και με τη Μάντσεστερ η οποία είναι τραγική, είναι η χειρότερη Γιουνάιτεντ των τελευταίων 30 χρόνων- και όμως αποκλείστηκε με 3-0 ο Ολυμπιακός.
Στον Μίτσελ είχα πει πολύ νωρίς όταν δήλωσε πως είναι έτοιμος να αναλάβει τη Ρεάλ "πρόσεξε μην καταλήξεις στη Σπόρτινγκ Χιχόν"… Είδα το 0-3 της Σίτι μέσα στην έδρα της Γιουνάιτεντ, μπροστά σε αυτήν τη Γιουνάιτεντ φαίνονταν οι παίκτες της Σίτι …κατοστάρηδες! Ποιοι, οι παίκτες της Σίτι. Φαινόταν ο Τουρέ γρήγορος στα 10 μέτρα παίζοντας με αντίπαλο αυτήν την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε στην Αγγλία. Και γράψτε το, Αλέφαντος το λέει και θα με θυμηθείτε σε λίγο καιρό που θα γίνει μόδα πάλι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Η ζώνη στην ευθεία πέθανε! Είδα και τα χουνέρια που τράβηξε η Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα. Είδα και την Άρσεναλ, όχι μόνο στα πολλά γκολ που έφαγε από την Τσέλσι αλλά και στην γκέλα με τη Σουόνσι, δεν γίνεται ζώνη στην ευθεία με την αργοκαρούτα τον Μερτεσάκερ.

Ο γίγας Μουρίνιο μόλις πάει ο Τέρι να πάρει τον έναν κυνηγό, κάνει λιμπεράκι τον Κέιχιλ, και το αντίθετο, μόλις πάει ο Κέιχιλ να πάρει τον άλλο κυνηγό, κάνει λιμπεράκι τον Τέρι, με διαγώνια κάλυψη, κλίνουν και οι μπακ. Και η Μπάγερν άρχισε να το κάνει αυτό το πράγμα.

Και πόσες φορές έχω πει να μη γυρνάνε την μπάλα στον τερματοφύλακα. Δεν επιτρέπεται ολόκληρος Ολυμπιακός να συνηθίζει στις ήττες τώρα και να χάνει συνεχώς από Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη 0-3, από ΠΑΟΚ έξω στο καπάκι, να αποκλείεται με 3-0 από την κακή Μάντσεστερ, να χάνει και στην Τρίπολη. Έρχεται το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ξυπνήσουν.

Στην άμυνα όποιοι και να παίζουν είναι κακοί. Ο Μαρκάνο είναι βαρύς και κάνει λάθη, ο Μανωλάς είναι αγνώριστος, ο Αβραάμ έχει προβλήματα, δεν είναι ο παλιός. Κάνει και πειραματισμούς ο Μίτσελ, να σταματήσει τους πειραματισμούς, ο Μπονγκ δεν έχει καμία σχέση με τον Χολέμπας και δεξιά πρέπει να παίζει ο Σαλίνο.

Στα δε χαφ ο Σάμαρης δεν ξέρει να αμυνθεί, τον περνάνε και τους τραβάει, τους πετάει κάτω, διασκελισμό δεν έχει. Ο Μανιάτης είναι σε πτώση, ο Πελέ περπατιστός παίζει, ο Μασάντο τόσο μπορεί τόσο παίζει, ο Ντιγκά είναι πιο καλός για τη θέση του από τους άλλους, αλλά είναι μετρίων δυνατοτήτων παίκτης. Μπροστά ο Σέποβιτς ήταν βαρύς και ο Βαλντές ήταν απογοήτευση. Να σταματήσει τα πειράματα, κι ο Μέγερι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, πρέπει να παίζει ο Ρομπέρτο.

Ο Μαρινάκης είναι έξυπνος και εγωιστής, είναι φανατικός Ολυμπιακός, πιστεύω ότι θα κάνει το καλοκαίρι αυτά που χρειάζεται η ομάδα. Τρεις παικταράδες. Σέντερ φορ γρήγορο και ντριμπλέρ να βάζει 20 γκολ σε αυτό το πρωτάθλημα. Χάφ οργανωτή σε στιλ Ιμπαγάσα. Και αμυντικό χαφ παικταρά. Αυτούς τους 3 παίκτες χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να σηκωθεί.

Ένας Ολυμπιακός άναρχος, καμία βοήθεια στην άμυνα από τα χαφ, μακριά οι γραμμές, δεν έβλεπες συνεργασίες ομάδας. Ο δε Ντε Μπλάσιτς στις μονομαχίες τους εξέθετε. Αν παρατηρήσετε σε πολλές φάσεις τι τους έχει κάνει ο Ντε Μπλάσιτς θα μελαγχολήσετε. Είμαι αυστηρός στην κριτική μου, αλλά για Ολυμπιακό μιλάμε, δεν μιλάμε για χωριά. Οι παίκτες και ο προπονητής την έχουν βγάλει πολύ στο "χάιδεμα" ως τώρα. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: