Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ολόκληρη λίστα από επόπτες!

Ο Κ. Νικολακόπουλος ανοίγει τα κιτάπια του και «δείχνει»  στο blog του στο gazzetta μία πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός.
Κατ΄ αρχήν πιστεύω ότι ο Μίτσελ πρέπει να προβληματιστεί πάρα πολύ ενόψει ημιτελικών κυπέλλου από τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα των τραγικών λαθών των αμυντικών του. Τέτοιο πράγμα εγώ τουλάχιστον έχω χρόνια να θυμηθώ-εννοώ τόσα πολλά και χοντρά προσωπικά λάθη. Αν δεν το αλλάξει αυτό ο Ολυμπιακός, πολύ απλά θα αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ. Έτσι απλά…
Κατά δεύτερον, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πρόβλημα με τους επόπτες. Όχι τόσο πολύ με τους διαιτητές, αν κι είναι σαφές ότι στο β΄μισό της σεζόν γενικά η διαιτησία απέναντι στον Ολυμπιακό έχει αλλάξει, όσο με τους επόπτες.
Το γκολ οφσάϊντ του Αστέρα στο 93΄του αγώνα της Τρίπολης απλά ήταν το αποκορύφωμα, με τον Ταρανά (Αθήνας) να είναι αλλού για αλλού στη φάση.
Στο Περιστέρι, στο 1-1 του Κυπέλλου, ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί με γκολ οφσάϊντ, που δεν το είχε δει ο Ποντίκης (Πρέβεζας).
Με τον Ατρόμητο στο 0-0 του κυπέλλου ακυρώνεται κανονικό γκολ του Σαβιόλα με υπόδειξη του Μπαλτά (Αχαίας).
Ξανά με τον Ατρόμητο (!!!), στο 2-1 του πρωταθλήματος με υπόδειξη του Καρατζίκα (Αθηνών) ακυρώνεται κανονικό γκολ του Μήτρογλου.
Κι αυτές οι τέσσερις περιπτώσεις είναι οι χοντρές-χοντρές. Αφορούν ακυρώσεις κανονικών γκολ του Ολυμπιακού και…κατακυρώσεις γκολ οφσάϊντ αντιπάλων του Ολυμπιακού. Κι όπως προσέξατε είναι σε δύσκολα παιχνίδια, με Αστέρα και Ατρόμητο κι όχι σε ματς της πλάκας.
Υπάρχουν ένα σωρό ακόμη φάσεις με σφάλματα εις βάρος του Ολυμπιακού, που έχουν περάσει στα ψιλά γιατί ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το πρωτάθλημα από το Δεκέμβρη.
Στο Παγκρήτιο ο Αλεξέας (Μεσσηνίας) έκοψε λανθασμένα δύο τετ α τετ των Πέρεζ και Βαλντέζ με τον γκολκίπερ του Εργοτέλη κι ο Κούλα Χασάν (Ξάνθης) άφησε λανθασμένα τον Μπαντιμπαγκά να φύγει επικίνδυνα.
Στην Τούμπα τις προάλλες ο Καραϊσαρίδης (Πιερίας) άφησε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ από θέση οφσάϊντ να βγουν προ του Ρομπέρτο.
Με τον Παναιτωλικό και με το σκορ 0-1 στο Φάληρο ο Μερκενίδης (Μακεδονίας) κόβει λανθασμένα τον Σαβιόλα προ του γκολκίπερ.
Στο Περιστέρι, στο 0-0 του πρωταθλήματος, ο Απτόσογλου (Αθήνας) σταματάει τον Ολαϊταν που έφευγε μόνος προ του γκολκίπερ κι ο Γρεβάνης (Χαλκιδικής) αφήνει τον Παπαδόπουλο να έχει την ευκαιρία του αγώνα για την ομάδα του από θέση οφσάϊντ.
Με τον Εργοτέλη με το σκορ 1-0 στο Φάληρο ο Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου) σταματάει λανθασμένα τον Ολαϊτάν.
Με τον Παναιτωλικό στο 0-0 στο Αγρίνιο ο ίδιος επόπτης, ο Φραγκιαδάκης αφήνει τον Καμαρά να απειλήσει από θέση οφσάϊντ.
Με τον ΠΑΟΚ με το αποτέλεσμα 0-0 στο Φάληρο ο Ακρίβος (Αθηνών) αφήνει τον Σαλπιγγίδη να απειλήσει από θέση οφσάϊντ, αλλά σώζει ο Μανωλάς το 0-1.
Στη Λιβαδειά, με το σκορ 2-0, ο Δημητριάδης (Καστοριάς) αφήνει τον Γιάντση να απειλήσει από θέση οφσάϊντ.
Με την Καλλονή στο 1-0 στο ΟΑΚΑ, ο Ταρανάς (Αθήνας), ο…χθεσινός, αφήνει το Μανούσο να απειλήσει από θέση οφσάϊντ.
Στο δε πρόσφατο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, ο Ευθυμιάδης (Πιερίας) όλες τις φάσεις 50-50 τις έδινε για τον ΠΑΟ.
Το μεγάλο ζήτημα για τον Ολυμπιακό στο κομμάτι της διαιτησίας έχει να κάνει με τους επόπτες. Και όσοι ασχολούνται σοβαρά με τη διαιτησία το ξέρουν. Αφήστε τι λένε για προπαγάνδα κι εντυπώσεις.Την πραγματικότητα, όχι την εικονική, την ξέρουν.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: