Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ξεφτίλα! Ψυχή στο ΟΑΚΑ για την Εθνική!!

"Σκυλίσια Μέρα" με τον αγώνα–ντροπή για τους Έλληνες φιλάθλους. Η 28η Μαρτίου 1990 δεν είναι από αυτές που θα χαρακτηρίζαμε ευχάριστες για την Εθνική μας ομάδα. Με ποια έννοια; Θα το εξηγήσουμε…
Όσοι είναι πιο πιτσιρικάδες βλέπουνε σίγουρα τα γήπεδα γεμάτα τις περισσότερες φορές όταν αγωνίζεται εντός έδρας η Εθνική. Ή έστω μισογεμάτα αν ο αντίπαλος δεν είναι κάποιο μεγάλο όνομα ή το ματς δεν έχει υψηλή κρισιμότητα.
Η τεράστια στήριξη που υπάρχει στην Εθνική από το 2004 δεν είναι η ίδια με αυτή των περασμένων δεκαετιών. Παλιότερα, λοιπόν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιζε αρκετές φορές μπροστά ακόμα και σε άδειες κερκίδες! Δεν συγκέντρωνε τόσο κόσμο όπως μετά το Euro 2004. Άλλες εποχές τότε…
Σαν σήμερα, λοιπόν, στις 28 Μαρτίου 1990, είχε γίνει το αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης σε ματς της Εθνικής. Ξέρετε πόσα εισιτήρια είχαν κοπεί; Μόλις 1.105!
Ήταν σε ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Εθνική μας, πάντως, το είχε κάνει το καθήκον της αφού είχε κερδίσει με 2-1. Με δυο γκολ, μάλιστα, του Στέλιου Μανωλά στο 64΄ και το 77΄. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: