Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανεξάρτητη επιτροπή για τα ύποπτα!!

Να… τρέξει τις διαδικασίες για τη σύσταση μιας ανεξάρτητης Επιτροπής–Αρχής η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με την εξέταση των αγώνων οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «ύποπτοι» από την UEFA θέλει η ΕΠΟ.

Ανεξάρτητη επιτροπή για τα ύποπτα
Να… τρέξει τις διαδικασίες για τη σύσταση μιας ανεξάρτητης Επιτροπής – Αρχής η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με την εξέταση των αγώνων οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «ύποπτοι» από την UEFA θέλει η ΕΠΟ.

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της, Γιώργος Σαρρής, με σχετική επιστολή, κάλεσε στην Αθήνα τον αρμόδιο της UEFA για τα ζητήματα αυτά, Εμίλιο Γκαρσία.

Η ακριβής πρόταση της ΕΠΟ σε υφυπουργείο Αθλητισμού και Υπουργείο Δικαιοσύνης (έχει ήδη κατατεθεί εγγράφως) αναφέρει ότι πρέπει να οριστεί ανώτατος εισαγγελέας ως επικεφαλής της εν λόγω ανεξάρτητης αρχής και από κει και πέρα να υπάρχουν απλά μέλη-εκπρόσωποι των λιγκών και φυσικά της ομοσπονδίας.

Ηδη έγινε σχετική κουβέντα στο περιθώριο του συνεδρίου στο Καζακστάν και πολύ σύντομα ο Ισπανός εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ θα έρθει στην Ελλάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: