Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Άρης, η νέα γκόμενα του Αλέξη Κούγια!!

Ποιο είναι το μεγάλο κόλπο του γνωστού ποινικολόγου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μαρτυράει ο Αποδυτηριάκιας στο sportdog! Γιατί ο Κούγιας δεν πήγε στον Παναθηναϊκό; Ο Κούγιας έχει πολλά λεφτά. Στα συν του αυτό, να προλάβω να το τονίσω, διότι στην Ελλάδα κοντά στις άλλες χοντρομαλακίες παίζει το μέγα εύρημα ότι ο κονομημένος είναι κομπιναδόρος. Απατεώνας. Όχι, κύριε. Τα κέρδισε τα λεφτά με την αξία του και τη δίχως όρια εργατικότητά του.
Μεγαλοδικηγόρος ο Αλέξης με τα αμέτρητα χιλιόμετρα στην πιάτσα του ποδοσφαίρου, στην οποία υπάρχει προ αμνημονεύτων χρόνων και θα υπάρχει και μετά τους Αλαφούζους, Σαββίδηδες και σία. Με ποια ιδιότητα; Με την ιδιότητα "Αλέξης Κούγιας". Δηλαδή;
Δεν έσκασε μύτη στον Άρη σα χρηματοδότης, επειδή πράγματι έχει το χοντρό πακέτο στην άκρη. Είπαμε. Δεν είναι Μαρινάκης και Σαββίδης. Ούτε σα νομικός αποφάσισε να καθαρίσει τη μπουγάδα με το άρθρο99 και 69, τέλος πάντων για να ξεκινήσει σε όποια σεξουαλική στάση επιλέξει την επαφή με το κράτος, την εφορία, τη δικαιοσύνη.
Ο Κούγιας, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε μπαίνει στο παιχνίδι του Άρεως διότι έχει πρόβλημα το Σαββατοκύριακο. Είναι παίκτης δυνατός, σκληρός, πείσμων βέβαια, μπουκαδόρος μέχρι εκεί που δεν παίρνει, όμως και χομπύστας. "Έχω ανάγκη να γεμίζω τα σαββατοκύριακα μου με ποδόσφαιρο" εξομολογήθηκε.
Άλλος αλλάζει γκόμενες, άλλος κομμωτές, άλλος στέκια, άλλος ενδιαφέροντα, ο Κούγιας αλλάζει ομάδες. Και δεν αφήνει πίσω του στάχτη, καμένη γη. Βαρέθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, βαρέθηκε και την Παναχαϊκή. Δεν πήγε στον Παναθηναϊκό, διότι δεν είναι στη φτιάξη του άλλος ρόλος από τον πρώτο. Αυτός αρχηγός και μπροστινός.
Με παρόντα τον Αλαφούζο ο Αλέξης δεν θα ήταν Κούγιας. Θα υπέφερε. Παραμύθι αυτό που λέει ο Κούγιας, ότι τον καλέσανε στον Άρη, δηλαδή δεν πήγε μόνος του. Τι κόλπο είναι αυτό; Όποιος, όποια ομάδα τον καλάει αυτός τρέχει και κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα στις κάμερες. Όχι, βέβαια. Ο Κούγιας είναι αυτός που επιλέγει στόχους, δηλαδή ομάδες. Με τον Άρη βρήκε μπροστά νέο πεδίον τηλεοπτικού σώου λαμπρόν.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ από τον Άρη ο Αλέξης Κούγιας, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr 

Μην τον βρεις απέναντί σου τον Αλέξη Κούγια. Είναι σίγουρο ότι θα αντιληφθείς στο πετσί σου, με το πιο κραυγαλέο τρόπο τι σημαίνει άτομο της κόντρας. Αυτό είναι ο δικηγόρος. Αντίπαλος μέχρι θάνατο. Μέχρι να σου φάει τα σκώτια. Γιατί;
Πρώτον δεν είναι παίκτης αέρα πατέρα Σε καμμία περίπτωση. Γνωρίζει το αντικείμενο. Δεν αρχίζει τον πόλεμο χωρίς να κρατά κρυμμένους άσσους. Ξέρει πάντα περισσότερα από τον αντίπαλο. Επιλέγει πάντα την πλευρά της αλήθειας.
Το άλλο σημαντικό, που χαρακτηρίζει όλους τους κοντραδόρους. Διαθέτει χρόνο ο Κούγιας  στον πόλεμο που ξεκινάει. Πώς να τα βάλεις μαζύ του. Γνώστης, αδίστακτος, πολεμοχαρής, η κόντρα είναι στο αίμα του, και από μόνος του ένα «έτοιμο προϊόν» για κάθε τηλεοπτική εκπομπή. Ρήτορας, θεατρίνος, ατού που είναι απίθανο να τα διαθέτει ο αντίπαλος του δικηγόρου.
Ποδοσφαιριστής που πιθανόν να έκανε καριέρα αν δεν είχε ένα σοβαρότατο αυτοκινητιστικό ατύχημα ο Αλέξης Κούγιας, ήδη περπατάει την έβδομη δεκαετία της ζωής του, σαν παράγων της μπάλλας πήρε το βάπτισμα πυρός πριν από 32 χρόνια όταν έγινε βοηθός έφορου στο Αιγάλεω της Β΄ εθνικής επί προεδρίας Βίκτωρα Μητρόπουλου και στα από πίσω με Θωμά Μητρόπουλο.
Στον Άρη; Ο Κούγιας είναι πανέτοιμος για τη μάχη. Κράνος, παλάσκες, αρβύλες, τουφέκι στον ώμο, παγούρι, διπλό ζωστήρα και ατέλειωτα πυρομαχικά. Σαν Ινδιάνος ακούει το τραγούδι του πολέμου και εφ’ όπλου λόγχη ενάντια στον Μαρινάκη, την ΕΠΟ, τους δικαστές, τους πολιτικούς, τους αρχιδιαιτητές και άμα λάχει θα κονταροκτυπηθεί με τους επώνυμους αρειανούς, τους νεκροθάπτες της ομάδας.
Το κλείνω, προς το παρόν. Ο Κούγιας θα κάνει το παιχνίδι του, αν βρει άδειο γήπεδο στον Άρη. Δεν εξαρτάται απ’ αυτόν κατά πόσο θα οφεληθεί η ΠΑΕ Άρης. Το σκορ στην εμπλοκή Κούγια στον Άρη θα το ορίσουν τα αρειανά. Και μόνον ότι κάποιος ξένος, κάποιος  εκτός Άρεως, όχι σα χορηγός, όχι σαν επιχειρηματίας, όχι σα μεγαλομέτοχος, ηγείται τις σταυροφορίας είναι η επιβεβαίωση της μηδενικότητας των «μεγαλοαρειανών».

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: