Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Παπαδόπουλος: «Έπρεπε να φύγω μετά τον Πλατανιά»

Νωρίτερα θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από τον Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος, όπως δήλωσε στη «SportDay», τονίζοντας ότι τότε δρομολογήθηκε ο υποβιβασμός της ομάδας.

Παπαδόπουλος: «Έπρεπε να φύγω μετά τον Πλατανιά»
Τρεισήμισι μήνες διήρκεσε η δεύτερη θητεία του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος στη «SportDay» θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί έναν μήνα νωρίτερα. Ο 47χρονος προπονητής ανέφερε πως θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει από τους «κίτρινους» μετά τον επεισοδιακό αγώνα με τον Πλατανιά, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 με το γκολ του Φαίσκα στο 77’, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει, διότι φαίνεται από τα replay η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Επιπλέον αυτό το ματς κόστισε την απουσία των Μπουγαΐδη και Μπακασέτα για τέσσερα ματς, λόγω της αποβολής τους.

«Ήταν μια ευλογία να δουλέψω ξανά στον Αρη και με στενοχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι δεν κατάφερα να τον σώσω, όπως κάναμε πέρυσι. Περισσότερα θα πούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά το μεγάλο λάθος ήταν ότι δεν έφυγα μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πλατανιά. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε ο Άρης και δρομολογήθηκε ο υποβιβασμός του. Δεν ήθελα όμως να με κατηγορήσουν ότι πηδάω από το καράβι στα δύσκολα. Φεύγοντας το μόνο που ζήτησα και πήρα μαζί μου στην Αθήνα ήταν ένα λάβαρο του Άρη», δήλωσε ο Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε μία νίκη σε 15 ματς, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: