Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μόνο χαμόγελα στον Παναθηναϊκό!

Πολλούς λόγους για να χαμογελά έχει ο Γ. Αναστασίου καθώς μια μέρα μετά την άνετη νίκη επί της Καλλονής που πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, είδε τον Λαγό να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Μόνο χαμόγελα στον Παναθηναϊκό
Σε εξαιρετικό κλίμα λόγω της νίκης (πέμπτη σερί στο πρωτάθλημα) επί της Καλλονής πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Πάντως, ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους καθώς η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους δύο στόχους που στην αρχή της χρονιάς πολλοί πίστευαν πως ούτε με… κιάλια δεν θα ήταν ορατοί για το «τριφύλλι».

Αυτοί όμως, η πρωτιά στα πλέι οφ και το Κύπελλο δηλαδή, μπορούν να περιμένουν καθώς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στους ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε στο αμέσως επόμενο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ατρόμητο, το οποίο θα είναι και «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του μίνι πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει.

«Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα χρειαστεί να παίξουμε ακόμα καλύτερα για να τον νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι διαφορετικών απαιτήσεων και έχουμε την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική άνοδο μας» τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού αφού πρώτα –βέβαια- μοίρασε χαμόγελα και συγχαρητήρια για την απόδοση στο προηγούμενο ματς.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό ήταν και η επάνοδος του Τάσου Λαγού στις προπονήσεις με τον τεχνικό της ομάδας να τον βλέπει με ικανοποίηση να γυμνάζεται κανονικά, δίχως ενοχλήσεις και να προστίθεται έτσι ακόμη μία επιπλέον λύση στα χαφ.

Αντίθετα, η κατάσταση του Ντίνα, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με την Καλλονή θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή. Φυσικά, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: